Γονείς Δολοφόνοι των παιδιών τους…Αυτα είναι τα αποτελέσματα του τρυπήματος (Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 24, 2021

Γονείς Δολοφόνοι των παιδιών τους…Αυτα είναι τα αποτελέσματα του τρυπήματος (Video)


Εάν αυτό είναι το αποτέλεσμα ενός σκευάσματος που το παίρνεις για το καλό σου, και που μάλιστα σε υποχρεώνουν να το πάρεις με το ζόρι γιατί θέλουν την υγεία σου τότε συγγνώμη αλλά κάτι δε πάει καλά……μα καθόλου καλά..γράφουν στο διαδίκτυο κατω απο αυτο το video.

Αυτο είναι μια απο τις Τρεις εκατομμύρια παρενέργειες του δηθεν εμβολίου..που παρουσιαστήκαν αμεσα..Τι θα γινει με τους ΓΟΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ που τρυπάνε τα παιδια τους και τα αποτελέσματα θα τα δουν στην πορεία τα επόμενα χρόνια?

Κράτος που μειώνει τον πληθυσμό και μετατρέπει τους πολίτες σε ΣΚΛΑΒΟΥΣ και μια νεα Γενια με αρρώστιες και παράλυτους μαζι με τους Γονεις που αποδέχονται αυτα για να βολευτούν σήμερα ειναι ολοι μια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ με βραχίονες τους Γονεις και τους φορεις που αποδέχονται την εξολόθρευση του πληθυσμού!!

Τωρα αν ειναι Γονεις αυτοι σας λεμε ευθεως ΟΧΙ..Να δεσουν μια πέτρα στο λαιμό τους και να πεσουν απο οπου βρουν..

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες