Ο Υπουργός Υγείας του Ισραήλ: καμιά ιατρική ή επιδημιολογική δικαιολογία για το πιστοποιητικό εμβολιασμού, είναι μόνο μέσο πίεσης στον πληθυσμό ώστε να εμβολιαστεί! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 15, 2021

Ο Υπουργός Υγείας του Ισραήλ: καμιά ιατρική ή επιδημιολογική δικαιολογία για το πιστοποιητικό εμβολιασμού, είναι μόνο μέσο πίεσης στον πληθυσμό ώστε να εμβολιαστεί!

Ανοίγουν τα στόματα σε πολύ υψηλό επίπεδο στο Ισραήλ μετά το πανεμβολιακό στραπάτσο το πείραμα που απέτυχε.

Ο Υπουργός Υγείας του Ισραήλ ο Νάχμαν Ας δήλωσε στην Υπουργό Εσωτερικών Αγιελέτ Σακέντ “δεν υπάρχει καμιά ιατρική ή επιδημιολογική δικαιολογία για το διαβατήριο Covid/πιστοποιητικό εμβολιασμού, αυτό είναι αποκλειστικά προορισμένο για ν’ ασκήσει πίεση στον πληθυσμό ώστε να εμβολιαστεί”.

H συζήτηση τους έγινε μπροστά στην κάμερα και προβλήθηκε από το Κανάλι 12. Ο εκβιασμός απροκάλυπτα κι απροσχημάτιστα έχει αντικαταστήσει την πολιτική σε κάθε της έκφανση πλέον.

dimpenews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες