Galia Rahav: Σχεδόν κανένας που νόσησε δεν μολύνεται ξανά συγκριτικά μ’εμβολιασμένους. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 17, 2021

Galia Rahav: Σχεδόν κανένας που νόσησε δεν μολύνεται ξανά συγκριτικά μ’εμβολιασμένους.



Απο το εμβολιασμένο Ισραήλ βγαίνουν συμπεράσματα..Ο Μάικλ Λέβιτ/ Michael Levitt βραβείο Nobel Χημείας 2013, είναι βιοφυσικός και Kαθηγητής Δομικής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, το οποίο κατατάσσεται στην τρίτη θέση παγκοσμίως. Κατέχει τη θέση από το 1987 έως σήμερα.

Ήταν ένας από τους πρώτους ερευνητές που διεξήγαγαν μοριακές δυναμικές προσομοιώσεις DNA και πρωτεϊνών και ανέπτυξε το πρώτο λογισμικό για το σκοπό αυτό.



Έκανε ανάρτηση στο twitter μια μετάφραση ενός tweet που προέρχεται από το ισραηλινό μέσο Kan, που είναι ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας για το Ισραήλ.


“Διευθύντρια του Τμήματος Λοιμωδών Νοσημάτων Sheba Hospital, η Καθ. Galia Rahav:” Σχεδόν κανένας αναρρωμένος ασθενής με COVID-19 δεν μολύνεται ξανά σε σύγκριση με τους εμβολιασμένους. Η ασυλία ως αποτέλεσμα μιας νόσου είναι πιθανώς πολύ πιο αποτελεσματική από ένα εμβόλιο.”


H Kαθηγήτρια Galia Rahav είναι Επικεφαλής της Μονάδας και Εργαστηρίου Μολυσματικής Νόσου Ιατρικού Κέντρου Sheba Hospital.

Το στρατόπεδο των εμβολιοσκεπτικιστών που οι καθεστωτικοί μηχανισμοί επιχειρούν να υποβαθμίσουν διαθέτει Νομπελίστες όπως τον Michael Levitt και τον Luc Montagnier..

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες