Γιατρός στο Ιπποκράτειο «Παραλαμβάνουμε ασθενείς με παρενέργειες και αλλάζουν τη διάγνωση»! vid - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 02, 2021

Γιατρός στο Ιπποκράτειο «Παραλαμβάνουμε ασθενείς με παρενέργειες και αλλάζουν τη διάγνωση»! vid



Γιατρός στο Ιπποκράτειο «Παραλαμβάνουμε ασθενείς με παρενέργειες και αλλάζουν τη διάγνωση»!

Tην αντίδραση του στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού εξέφρασε ο γαστρεντερολόγος στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παπαγιαννάκης, ο οποίος μάλιστα προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων, αλλά και τους θανάτους με κορωνοϊό.

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, «τα νούμερα των επιπλοκών είναι ψευδώς χαμηλά και οι κίτρινες κάρτες δεν γράφονται όπως πρέπει», ενώ σημείωσε πως οι διασώστες του ΕΚΑΒ παραλαμβάνουν συνεχώς ασθενείς με επιπλοκές των εμβολίων, ωστόσο στις διαγνώσεις γράφονται άλλες επιπλοκές.

Ενώ μιλώντας για τους θανάτους με κορωνοϊό τόνισε: «Δεν πεθαίνουν από κορωνοϊό αλλά από μικροβιολογικές λοιμώξεις», με τον Ν.Καπραβέλο από τη μεριά του να τονίζει ότι ο θάνατος των ασθενών είναι «καταστροφική συνέπεια του κορωνοϊού» και τον δημοσιογράφο να αντιδρά και να ζητά στοιχεία.

Επίσης ο Π.Παπαγιαννάκης τόνισε ότι ο ίδιος έχει φυσική ανοσία καθώς έχει νοσήσει και μίλησε για «εξατομικευμένο εμβολιασμό και όχι υποχρεωτικό».

«Τα γενετικά σκευάσματα δεν έχουν ελεγχθεί για καρκινογενέσεις, τοξικότητες και αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα», πρόσθεσε.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες