Αντιστέκονται εκατοντάδες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Οκτωβρίου 13, 2021

Αντιστέκονται εκατοντάδες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό


Παρά την τεράστια κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού, τις απειλές, τον έμμεσο εξαναγκασμό, τα πρόστιμα και την ασύλληπτη προπαγάνδα των εξαγορασμένων από τα «πακέτα Πέτσα» media, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό δημοσίων υπαλλήλων εξακολουθεί και παραμένει ανεμβολίαστο, εξακολουθεί και αντιστέκεται.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών το 24% των εργαζομένων στον δημόσιο τομέα παραμένει ανεμβολίαστο, ενώ στον γενικό πληθυσμό 4 στους 10 πολίτες είναι ακόμα ανεμβολίαστοι!

Εντύπωση παρουσιάζουν τα επιμέρους στοιχεία, καθώς αποτυπώνουν τεράστιες αποκλίσεις μεταξύ των εργαζομένων στα διάφορα υπουργεία. Πρωταθλητές στην αντίσταση απέναντι στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς και την καταπάτηση βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων αναδεικνύονται οι στρατιωτικοί. Σύμφωνα με τα στοιχεία ανεμβολίαστο παραμένει το 35% του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ενώ το ποσοστό αυτό ανέρχεται στο 32% για το υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και το υπουργείο Ναυτιλίας !

Η κυβέρνηση προτίθεται να παγώσει τους σχεδιασμούς της για επέκταση της υποχρεωτικότητας και διατείνεται πως αυτό οφείλεται στην μεγάλη επιτυχία του προγράμματος αλλά η αλήθεια, όπως φαίνεται, από τα στοιχεία, είναι ότι οι σχεδιασμοί της δεν προχωρούν και ο μαζικός εμβολιασμός με κάθε εξαναγκαστικό μέσο συναντά σοβαρή αντίσταση.

ΠΗΓΗ : pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες