Μαρία Πρωτοπαππά για δημοτικά τέλη: "Σουλτανική η οικονομική πολιτική Γκιώνη" - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Νοεμβρίου 30, 2021

Μαρία Πρωτοπαππά για δημοτικά τέλη: "Σουλτανική η οικονομική πολιτική Γκιώνη"


Θα περιμέναμε οι σύμβουλοι των Αγίων Θεοδώρων της δημ. Αρχής του κ. Γκιώνη με την ανακοίνωσή τους , να υπέβαλλαν τις παραιτήσεις των για την υπέρογκη και αδικαιολόγητη αύξηση των δημοτικών τελών στους Αγίους Θεοδώρους και όχι να προκαλούν περισσότερο…..!

Αντί αυτού έχουν το θράσος να εγκαλούν την Δύναμη Δημιουργίας –ακολουθώντας την τακτική του Δημάρχου- ότι για όλα φταίει η αντιπολίτευση, επειδή καταψηφίσαμε την αύξηση των τελών στους Αγίους Θεοδώρους.

Αντί να υψώσουν το ανάστημά τους ακόμη και με παραιτήσεις από τις καρέκλες της εξουσίας εγκαλούν την ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ γιατί έκανε το καθήκον της μέσω των δημοτικών της Συμβούλων και αντιστάθηκε με λόγο και πρόταση –να παραμείνουν τα τέλη ως έχουν στους Αγίους Θεοδώρους και να μειωθούν κατά 25% σε όλο τον υπόλοιπο Δήμο-στην απαράδεκτη και χωρίς ουδέν έργο κοστολογημένο αύξηση των δημ.τελών 2,5 φορές επάνω από αυτά που ισχύουν.

Όμως με την ανακοίνωσή τους εκτίθενται γιατί εξακολουθούν να υποστηρίζουν την αύξηση των τελών και ομολογούν ξεκάθαρα ότι τη ΄΄νύφη ΄΄ με την αύξηση του κόστους (καύσιμα ηλεκτρισμός..) θα την πληρώσουν οι Άγιοι Θεόδωροι.

Η έλλειψη ευθύνης και η τυφλή υπακοή στη δημαρχοκεντρική πολιτική τους οδηγεί να επιρρίπτουν ευθύνες με αναληθείς κ ασαφείς αναφορές στους κ. Νικολάου και κ. Πέτρου λησμονώντας τους γενναίους πολιτικούς αγώνες τους χρόνια τώρα για το τόπο τους και όχι να αναλάβουν οι ίδιοι τις ευθύνες που τους αναλογούν και να συμπεριφέρονται σαν να μη συνέβη το παραμικρό..

Στις σημερινές δύσκολες συγκυρίες που περνάει ο τόπος, αντί της συνδρομής και της πρόνοιας στους χειμαζόμενους επαγγελματίες και ιδιώτες, η Δημοτική Αρχή επέλεξε να εφαρμόσει Σουλτανική οικονομική και φοροεισπρακτική πολιτική, επιδεικνύοντας το ανάλγητο κοινωνικό της πρόσωπο και την αδυναμία και ανεπάρκειά της να διαχειριστεί την οποιαδήποτε κρίση.

Καταδικάζουμε για μια ακόμη φορά την θρασύτατη αύξηση των τελών εν μέσω πανδημίας κορονοιού και οικονομικής κρίσης όπως και την ανακοίνωσή των.

Με την τακτική τους δηλώνουν απερίφραστα: πρώτα η δημοτική αρχή Γκιώνη κ μετά ο τόπος τους.

Ίσως πρέπει να σκεφθούν μήπως γίνονται πλέον ξένοι στο τόπο τους…

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες