ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ Η ΝΔ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Νοεμβρίου 30, 2021

ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ Η ΝΔ


Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Το 14ο Συνέδριο της ΝΔ ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, 3-5 Δεκεμβρίου 2021!

Όμως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ομολογουμένως την τελευταία στιγμή ανέβαλε το Συνέδριο μεταφέροντάς το στο πρώτο τρίμηνο του 2022! Μια αναγγελία, που άφησε τους πάντες άναυδους, προφασιζόμενος ο Πρωθυπουργός τις μεταλλάξεις του Covid-19!

Μια ανακοίνωση, την οποία έκανε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ

από το βήμα του προσυνεδρίου του κόμματος στα Ιωάννινα!

Η οποία αναβολή σύμφωνα με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, έγινε καθ΄ υπόδειξη “γνωστού μεγάλο-παράγοντα του κόμματος”!

Παρακάτω αναλυτικότερα η ανάρτηση του κ. Ευάγγελου Αντώναρου στα social media:

«Όσοι ξέρουν τα εσωτερικά της ΝΔ κανείς δεν πιστεύει την ψευτοδικαιολογία Μητσοτάκη για αναβολή του συνεδρίου, λόγω της μετάλλαξης Όμικρον. Ο πραγματικός λόγος είναι η πρόθεση γνωστού μεγαλοπαράγοντα του κόμματος να θέσει επί τάπητος όλα τα θέματα με τα οποία διαφωνεί κάθετα. Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟ. Κι ο Μητσοτάκης δεν ήθελε να πάρει τέτοιο ρίσκο.»!

Ωστόσο οι δικές μου πληροφορίες λέγουν, πως εκτός του ισχυρισμού του Ευάγγελου Αντώναρου, συνέβαλλε στην ακύρωση του Συνεδρίου η οικτρή κυβερνητική αποτυχία στην αντιμετώπιση του Covid-19, με τις συνεχείς κυβερνητικές παλινωδίες, του τύπου ήξεις – αφήξεις, που ανατρέπουν τις βαρύγδουπες πρωθυπουργικές εξαγγελίες μέσω των διαγγελμάτων του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον ελληνικό λαό, καθιστώντας τον αναξιόπιστο και γι΄ αυτό έχουν εξοργίσει τους ανεμβολίαστους και έχουν εκνευρίσει τους εμβολιασμένους πολίτες!

Άλλος ένας λόγος είναι και η συνεχής κοροϊδία του Πρωθυπουργού προς τους συνταξιούχους, προς τους σεισμόπληκτους της Κρήτης και τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας, αλλά και η αδυναμία της κυβέρνησης να περιορίσει την συνεχώς αυξανόμενη ακρίβεια!

Θα πρόσθετα επίσης, τον ξεσηκωμό – κυρίως - της Μακεδονίας μας στην κυβερνητική υπεράσπιση της ενδοτικής “Συμφωνίας των Πρεσπών”, αλλά και της λαγνείας που χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης, με την επιδίωξή του να αναπληρώσει τη μείωση του ελληνικού πληθυσμού, με παράνομους μετανάστες!

Θα ήθελα να ρωτήσω ωστόσο, σαν αυτούς τους 3 Αφγανούς που σκότωσαν ψυχρά τον Μανώλη Καντάρη στην Αθήνα, για να του πάρουν την κάμερα με την οποία θα μαγνητοσκοπούσε τη γέννηση του παιδιού του;

Ή σαν εκείνον τον Πακιστανό που συνέτριψε το κεφάλι της άτυχης Μυρτούς στην Πάρο;

Όπως και να έχει όμως, γνωρίζει ο Πρωθυπουργός, όσο και αν η αναβολή του Συνεδρίου της ΝΔ ενεργεί ως η “βαλβίδα της χύτρας” που εξαερώνει την οργή της κοινωνίας εναντίον του, αυτή η “βαλβίδα” δεν θα μπορέσει ποτέ να απορροφήσει την επερχόμενη έκρηξη της “χύτρας”!!

Η ΝΔ αναβάλει Συνέδριό της και το κίνημα “Ελεύθεροι Ξανά” αναγγέλλει την πραγματοποίηση Συνεδρίου…






Αλλά μια που μιλάμε για την αναβολή του Συνεδρίου της ΝΔ και αφού πούμε, πως τα Συνέδρια στα κόμματα είναι πηγή δημοκρατίας, που σε αυτά επικαιροποιείται η εντολή προς τον Πρόεδρο του κόμματος, ώστε να συνεχίσει να ηγείται αυτού, επικαιροποιείται η ιδεολογική χάραξη της Παράταξης και της οποίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει βγάλει εκτός πορείας, θα ήθελα να σταθώ σε μια ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου Μάντυς Σεβαστού του κόμματος “Ελεύθεροι Ξανά” και στην οποία αναφέρεται πως το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021, ο επικεφαλής του κόμματος Φαίδωνας Βόβολης, ανακοίνωσε την πραγματοποίηση Συνεδρίου του κόμματός του, δείχνοντας πως διακατέχεται από δημοκρατικότητα και πως δεν διακατέχεται από φοβικά σύνδρομα!

Επίσης στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι αυτό το πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών!

Κατά τη διάρκεια αυτού του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες συνέδρων και θα ακολουθήσει εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του προέδρου!

Ας τα βλέπουν αυτά κάποιοι άλλοι, που ηγούνται κόμματος και μάλιστα κοινοβουλευτικού και αποφεύγουν το Συνέδριο, “όπως ο διάβολος το λιβάνι”!!

Συνένωση όλων των υγιών δημοκρατικών πατριωτικών δυνάμεων σημαίνει τρίτο κόμμα, ίσως και δεύτερο στην αυριανή Βουλή…




Το διαφαινόμενο εκλογικό κάζο της ΝΔ, η οποία απεμπολεί εθνικές και ηθικές αξίες μεταλλασσόμενη σε ΣΥΡΙΖΑ της κεντροδεξιάς, δημιούργησε τη διάθεση ίδρυσης νέων κομμάτων!

Ένα από αυτά τα κόμματα είναι του πατριώτη επιχειρηματία Πρόδρομου Εμφιετζόγλου με την επωνυμία “Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση”!

Που όπως πληροφορούμαι, θα έχει υψηλού επιπέδου στελέχωση αληθινών πατριωτών, υπερασπιστών των ιδανικών του Έθνους μας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδος μας!
Τούτο ενισχύεται και από την αναφορά μου στο Κυριακάτικο άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα με τίτλο: ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΟ ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ

μιας ανάρτησης στο face book του πρώην Βουλευτή Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΛ και επικεφαλής της παράταξης στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Γαβριήλ Αβραμίδη:

«Πριν 8 περίπου μήνες, στις 30 Μαρτίου είχα συναντήσει στο γραφείο του στην Αθήνα, τον πρόεδρο της Μηχανικής ΑΕ, Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, μαζί με τον φίλο μου Λευτέρη Κωνσταντινίδη, τέως βουλευτή Θεσσαλονίκης και του πρότεινα να ηγηθεί μιας ευρύτατης συσπείρωσης πατριωτικών δυνάμεων, η οποία θα διεκδικήσει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές την ψήφο του λαού, για την διακυβέρνηση της χώρας.

Στην μακρά συζήτηση μας, που διήρκεσε πάνω από 2 ώρες, μας είπε με συγκίνηση, εξηγώντας τους λόγους, πως δεν μπορεί να ηγηθεί, αλλά θέλει να βοηθήσει την προσπάθεια μας.

Τελικά ο σπόρος που σπείραμε φύτρωσε και ήδη προχωράει ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου στην ίδρυση κόμματος με το όνομα “Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση”!

Χαιρετίζω με χαρά αυτή την εξέλιξη καρπό και της δικής μου πρωτοβουλίας και δηλώνω πως ο πολιτικός φορέας μας, “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΔΙΚΑΙΗ ΕΛΛΑΔΑ”, θα εργαστεί σκληρά με τη μεγάλη συμμαχία των πολιτικών δυνάμεων που έχουμε συγκροτήσει, τους ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, προκειμένου να υπάρξει μια δημοκρατική, πατριωτική πλειοψηφία στην επόμενη βουλή!

Ήδη με τον φίλο Βάκη Τσιομπανίδη, πρόεδρο του Α.Κ.Κ.ΕΛ και επικεφαλής της συμμαχίας των “Ενωμένων Ελλήνων” συζητήσαμε, με θετικό πνεύμα, αυτή την προοπτική»!

Ωστόσο, ο κ. Γαβριήλ Αβραμίδης επανήλθε λίγα 24ωρα μετά, γράφοντας στο face book:

«Ο πολιτικός αναλυτής Παναγιώτης Αποστόλου στο άρθρο του στην κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ με τίτλο “ρυθμιστής το ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ” δημοσιεύει στο τέλος της ανάλυσης του την ανάρτηση που έκανα στο Facebook για το υπό ίδρυση κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Είμαι ξεκάθαρος, χαιρετίζω αυτή την πολιτική πρωτοβουλία, αλλά προσωπικά θεωρώ πως μόνο με την συνένωση όλων των δημοκρατικών πατριωτικών δυνάμεων μπορεί να υπάρξει πολιτική ισχύς που να μπορέσει να διεκδικήσει την διακυβέρνηση της χώρας μας. Εάν ο αγαπητός και πατριώτης επιχειρηματίας Πρόδρομος Εμφιετζόγλου θελήσει να συνομιλήσει ισότιμα με τις οργανωμένες δυνάμεις του δημοκρατικού πατριωτικού χώρου, είμαστε εδώ να συμβάλλουμε στην μέγιστη συσπείρωση. Εάν όμως ο κ. Εμφιετζόγλου δεν κάνει το δημοκρατικά αυτονόητο, θεωρώντας πως όλοι εμείς πρέπει απλά να τον ακολουθήσουμε χωρίς όρους και χωρίς συζήτηση, αυτό ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

Οι ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, μια ισότιμη συνεργασία (η μεγαλύτερη στη νεότερη ιστορία μας), πολλών εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων, κινήσεων, κινημάτων και προσώπων, με επικεφαλής, ως πρώτο μεταξύ ίσων, τον λαμπρό αγωνιστή, πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ, Βάκη Τσιομπανίδη, δείχνουν το δρόμο της ενότητας και της νίκης»!

Έτσι φρονώ, πως οι εξελίξεις στον ευρύτερο πατριωτικό χώρο θα είναι ραγδαίες! Τις παρακολουθούμε και θα σας ενημερώνουμε!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες