Αποδείχθηκε επιστημονικά ότι τα εμβόλια COVID σκοτώνουν (Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 29, 2021

Αποδείχθηκε επιστημονικά ότι τα εμβόλια COVID σκοτώνουν (Video)

Ιατρική Μελέτη: Τα εμβόλια mrna αυξάνουν δραματικά τις φλεγμονές στο ενδοθήλιο και την διήθηση στον καρδιακό μυ και ευθύνονται για την παρατηρούμενη αύξηση θρομβώσεων καρδιομυοπαθειών και αλλων αγγειακών συμβάντων μετα τον εμβολιασμό.

Οι εμβολιασμοί πρέπει να σταματήσουν άμεσα Επιστημονικές μελέτες αναφέρουν και πιστοποιούν οτι τα εμβόλια Covid Σκοτώνουν…Το Ιατρικό περιοδικό Circulation αποδεικνύει οτι πρέπει να σταματήσουν άμεσα οι εμβολιασμοί..

Οπως αναφέρει ο Dr Vernon στο Video οποιος Γιατρός η Νοσηλευτής χορηγεί mrna εμβόλια απο εδω και πέρα πρέπει να του αφαιρεθεί η αδεια και να συλληφθεί. Το περιοδικό υπάρχει εδω και 71 χρόνια Τα άρθρα του περνούν ομότιμων και εχει αξιολογηθεί ως το ΝΟ 1 στην κατηγορία των Καρδιακών και καρδιαγγειακών

Θα σας παραθέσω την τελευταία φράση της περίληψης που βρίσκεται στην αρχή του άρθρου..Αυτο είναι το μόνο που πρέπει να γνωρίζουμε ΟΛΟΙ!!

Το συμπέρασμα είναι οτι τα εμβόλια mrna αυξάνουν δραματικά τις φλεγμονές στο ενδοθήλιο και την διήθηση στον καρδιακό μυ και ευθύνονται για την παρατηρούμενη αύξηση θρομβώσεων καρδιομυοπαθειών και αλλων αγγειακών συμβάντων μετα τον εμβολιασμό.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ για τα εμβόλια mrna για τον Covid 19 ..

Ο Vernon Coleman ο Άγγλος ιατρός που προειδοποίησε από την αρχή για τους κινδύνους των πειραματικών σκευασμάτων κατά της COVID-19 – και δυσφημίστηκε άγρια από τους “ελεγκτές αλήθειας” και τα καθεστωτικά Μέσα, αποκαλύπτει μια νέα μελέτη, που αποδεικνύει την επικινδυνότητα των λεγόμενων “εμβολίων”.
Η μελέτη στην οποία αναφέρεται είναι αυτή: https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/circ.144.suppl_1.10712
Σύνδεσμος για το σάιτ του Δρ Κόλμαν: https://vernoncoleman.org/

Τον Ντάρεν Σμιθ, που αναφέρεται στην αρχή του βίντεο, τον γνωρίσαμε στις μεγάλες ευρωπαϊκές διαδηλώσεις για την ελευθερία, κυρίως μέσα από το τραγούδι του “Είμαστε το 99%”: https://www.brighteon.com/a650e0f3-b247-49e0-a64d-20b198f4d748

Εδώ μπορείτε να δείτε την εφημερίδα “The Light” που εκδίδει ο Darren Smith: https://thelightpaper.co.uk/

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ VIDEO και πατήστε ΕΔΩ για την Ιατρική Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Circulation.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες