95 γιατροί και νοσηλευτές με κορωνοϊό μέσα σε 18 ημέρες…στο Νοσοκομείο Χανίων.. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιανουαρίου 19, 2022

95 γιατροί και νοσηλευτές με κορωνοϊό μέσα σε 18 ημέρες…στο Νοσοκομείο Χανίων..


Νοσούν μετα τον εμβολιασμό τους 95 Υγειονομικοί στο Νοσοκομείο Χανίων…Απόδειξη οτι τα μπόλια τους δεν ειναι για τον ιό αλλα για αλλο σκοπό..Πέρυσι πριν το τρύπημα οι Νοσήσαντες ηταν ΜΟΝΟ τρεις !!!

Kαι ο σκοπός γνωστός απο τις τελευταίες έρευνες Επιστημόνων Ιατρών είναι η διάλυση του ανοσοποιητικού αρρώστιες αυτοάνοσα νευρολογικές ασθένειες έλεγχος πασο και μείωση πληθυσμού!!!

Διαβάστε παρακάτω το ρεπορτάζ στο kriti360.gr που επιβεβαιώνουν τις νοσήσεις του Υγειονομικού Προσωπικού και οτι η στάση της Κυβέρνησης να αφήσει σε εκτος Υπηρεσίας τους ανεμβολίαστους ηταν για την Υποταγή και τα ΒΡΩΜΙΚΑ σχέδια της Νέας Τάξης και οχι για να προστατευτεί η Υγεία των συνανθρώπων μας..

Η παραμύθα του Κουλη με τους Γιατρούς που τους πληρώνουν οι Φαρμακομαφίες αναδεικνύεται καθημερινά!!

amazonios.net

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα καταθέτουν στο kriti360.gr, ο πρόεδρος των Εργαζομένων του νοσοκομείου κ. Βαρδής Γεωργακάκης, και η κα Κατερίνα Μανιμανάκη αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γιατρών ΕΣΥ Χανίων.

Ειδικότερα, η κα Μανιμανάκη μας λέει πως από την 1η Ιανουαρίου και μέχρι και σήμερα έχουν νοσήσει συνολικά 95 άτομα ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι οι νοσήσεις ήταν μόλις τρεις.

Αξίζει δε να τονισθεί ιδιαίτερα, πως το προσωπικό του νοσοκομείου που νοσεί όπως αναφέρουν τόσο ο κ. Γεωργακακης όσο και η κα Μανιμανάκη, αναγκάζεται και επιστρέφει στην εργασία του στις πέντε ημέρες – καθώς αυτή είναι η σχετική οδηγία – αν δεν έχει συμπτωματολογία, ακόμα και αν εμφανίζει θετικό self test, με την εντολή να φοράει συνεχώς μάσκα, και να τηρεί τις απαραίτητες αποστάσεις!

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, και όπως σημειώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων του ιδρύματος κ. Γεωργακάκης, υπό τις συνθήκες αυτές το προσωπικό επιστρέφει στην εργασία του εξαντλημένο από την νόσηση, και με πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να διασπείρει τον ιό σε συνάδελφους αλλά και ασθενείς.

Τραγική όμως είναι και η κατάσταση στις κλινικές covid του νοσοκομείου.

Γιατροί και νοσηλευτές εργάζονται μέχρι τελικής πτώσεως !

Συγκεκριμένα, στις κλινικές covid 1και 2, με τον αριθμό των ασθενών εδώ και εβδομάδες να μην πέφτει κάτω από τους 30 και συχνά να φθάνει στους 36 και 38, οι γιατροί που αντιστοιχούν είναι όπως λέει η κα Μανιμανάκη δύο, ενώ οι νοσηλευτές φθάνουν στους 6 το πρωί στους οποίους περιλαμβάνεται και η προϊστάμενη και μια βοηθός θαλάμου.

Το απόγεμα οι νοσηλευτές είναι τέσσερις, και το βράδυ τρεις. Αξίζει να τονισθεί ότι τρεις από τους νοσηλευτές της μίας κλινικής είναι συμβασιούχοι, με την σύμβαση τους να λήγει τον Μάρτιο!

Όπως σημειώνουν τόσο η κα Μανιμανάκη, όσο και ο κ. Γεωργακάκης, γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου έχουν ξεπεράσει τα όρια της εξάντλησης!

Όλα αυτά ενώ η πίεση στο σύστημα υγείας θα εξακολουθήσει να υφίσταται και η ενίσχυση σε προσωπικό αναζητείται!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες