Μόνο τα εμβόλια τους νοιάζουν!!! Μαθητές με κουβέρτες ΞΕΠΑΓΙΑΖΟΥΝ στις τάξεις, αλλά τουλάχιστον…φοράνε μάσκες! ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιανουαρίου 29, 2022

Μόνο τα εμβόλια τους νοιάζουν!!! Μαθητές με κουβέρτες ΞΕΠΑΓΙΑΖΟΥΝ στις τάξεις, αλλά τουλάχιστον…φοράνε μάσκες! ΒΙΝΤΕΟ


Ιδού τα κατορθώματα Κεραμέως-Μητσοτάκη.

Σε μία Ελλάδα της οποίας η κυβέρνηση ασχολείται ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, είναι επόμενο όλα γύρω να καταρρέουν το ένα μετά το άλλο.

Έτσι λοιπόν γίνεται και στον τομέα της παιδείας, αφού όλο και περισσότερα σχολεία, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα δεν έχουν θέρμανση.

Ως αποτέλεσμα του παραπάνω παιδιά δημοτικού και γυμνασίου κάθονται στις τάξεις ακίνητα μέσα σε μία κουβέρτα!!!

Το πρόβλημα όπως φαίνεται είναι μεγαλύτερο στις Σέρρες και την Καβάλα, όπου οι γονείς διαμαρτύρονται για τις πλέον ακατάλληλες -εν μέσω ψύχους- συνθήκες στις οποίες κάνουν μάθημα τα παιδιά τους.

Την ίδια στιγμή τα…υγειονομικά πρωτόκολλα για τον covid δεν σταματάνε να εφαρμόζονται, αφού στις τάξεις οι καθηγητές είναι υποχρεωμένοι από τον Μητσοτάκη και την Κεραμέως να ανοίγουν τα παράθυρα για να…φύγει ο covid!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες