Το ΕΣΥ καταστρέφεται με σχέδιο - Ειδικά το Nοσοκομείο Κορίνθου είναι σε πρόθυρα διάλυσης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιανουαρίου 20, 2022

Το ΕΣΥ καταστρέφεται με σχέδιο - Ειδικά το Nοσοκομείο Κορίνθου είναι σε πρόθυρα διάλυσης


ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ :
Η συνέχεια!!!

Επιστολή διαμαρτυρίας παρέδωσαν σημερα το πρωί τις Πέμπτης 20/01/22 ομαδα κορίνθιων πολιτών στο διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Γρηγόρη Καρπούζη.

Όπως αναφέρουν, του ζητήθηκε να πάρει θέση για την διάλυση του νοσοκομείου, να ζητήσει ή και να απαιτήσει άρση των αναστολών ώστε να μην μείνει το νοσοκομείο υπόστελεχωμένο, ειδικά τώρα που αποδείχθηκε περίτρανα ότι όλοι ανεξαιρέτως μεταδίδουν.

Δυστυχώς δεν ενδιαφέρθηκε και δεν απάντησε καν οπότε μάλλον μας προβληματίζει και μας αναγκάζει να κινηθούμε νομικά τουλάχιστον ζητώντας την απομάκρυνση του από μια θέση που εμείς πληρώνουμε.

Εντελώς τυχαία (εκτός και αν η κυρία Γκαγκα παρακολουθεί το προφίλ μου) αποφασίστηκε να έρθει στην Κόρινθο να δει το Νοσοκομείο μας ή υφυπουργός Υγείας την ίδια ώρα.


Εκεί παρευρέθηκε και ο κ. Κώστας Κόλλιας ο οποίος πολύ ευγενικά δέχθηκε να μιλήσει μαζί μας και να ακούσει τους προβληματισμούς μας.

Παρότι διαφωνήσαμε σε πολλά, δεσμεύτηκε να μεταφέρει την αγωνία μας για το Νοσοκομείο στην Υφυπουργό και τις υπόλοιπες λογικές και εκπορευόμενες από το Δημοκρατικό μας πνεύμα απαιτήσεις στην κυβέρνηση.

Περιμένουμε να θέσει θέμα στην βουλή προς επίρρωση των λεγόμενων του.
Το ίδιο Απαιτούμε και από τους λοιπούς βουλευτές της Κορινθίας αλλά και όλους τους βουλευτές της χώρας. Ήρθε η ώρα όλοι οι εκλεγμένοι να μιλήσετε αντιπροσωπευοντας το εκλογικό σώμα και όχι το σύστημα. Αλλιώς θα μας βρίσκετε πλέον μπροστά σας όλο και πιο συχνά.

Όταν κατέφτασε η κ. Γκάγκα, ευτυχώς οι αστυνομικές δυνάμεις μας προφύλαξαν και μας προστάτευσαν από κάθε ανεπιθύμητη επαφή μαζί της και με το επιτελείο της.


Οι Αγώνες άρχισαν... Ο τρόμος που ασκεί το σύστημα απέναντί μας δεν περνάει πια. Ήρθε η ώρα να νιώσετε εσείς την πίεση...

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Η Σικυώνια Ελευθερία και οι Ενεργοί Πολίτες Κορινθίας, συνέταξαν την παρακάτω επιστολή και την παράδωσαν σε κάθε υπεύθυνο.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

SOS ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ . Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ by loutrakiodusseasblog on Scribd



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες