Φαίδων Βόβολης: Το πρώτο συνέδριο του κόμματος είναι γεγονός! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαΐου 14, 2022

Φαίδων Βόβολης: Το πρώτο συνέδριο του κόμματος είναι γεγονός!


«Με δημοσιεύσεις που ξεσήκωσαν τα κοινωνικά δίκτυα, ανακοίνωσε ο Επικεφαλής του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” και γνωστός καρδιολόγος κ. Φαίδων Βόβολης, το πρώτο Συνέδριο του κόμματος στο οποίο είναι ιδρυτής και Επικεφαλής.

Στην λιτή μα δυναμική ανακοίνωσή του που κατέκλυσε το διαδίκτυο για μία ακόμη φορά, ο Φαίδων Βόβολης έγραψε:”ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ HOTEL RADISSON ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!ΤΟ 1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ,ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Γ Ε Γ Ο Ν Ο Σ !ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ Μ Α Ζ Ι ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ !!!ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ registration@eleutheroixana.gr !!!ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ! ! !”, προσκαλώντας όλα τα μέλη και τους φίλους του κινήματος να συμμετάσχουν.

Το κίνημα “Ελεύθεροι Ξανά”, που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2021 από τον βραβευμένο καρδιολόγο, αριθμεί χιλιάδες μέλη και φίλους από όλη την Ελλάδα. Το καθεστώς ανελευθερίας, όπως ο ίδιος έχει πει πολλές φορές είναι αυτό που τον έκανε αρχικά να αντιδράσει όταν επιβλήθηκαν τα σκληρά μέτρα εγκλεισμού από την κυβέρνηση ως στρατηγική αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Διατύπωσε θέσεις για κάθε κρίσιμο για τον Έλληνα πολίτη ζήτημα.

Ανέπτυξε πολιτική για κάθε τομέα φτιάχνοντας έτσι μία σκιώδη αντιπολίτευση, την μοναδική στα τελευταία χρονικά δεδομένα της χώρας μας. Με μία ιδιαίτερα ευαίσθητη και ενσυναισθητική προσέγγιση, ο Επικεφαλής του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” και η ομάδα του, αφουγκράζονται τους συνανθρώπους τους, αντιδρούν δυναμικά στις πολιτικές εξαθλίωσης των Ελλήνων και προτείνουν λύσεις σε κάθε κρίσιμο ζήτημα. Κοινωνικό, Εθνικό, Οικονομικό. Το δυναμικό κίνημα του βραβευμένου καρδιολόγου, αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα το πρόγραμμά του στο 1ο τους Συνέδριο, την Κυριακή 05 Ιουνίου.

Στον απόηχο των Συνεδρίων τριών κοινοβουλευτικών κομμάτων, που απογοήτευσαν, εξόργισαν και κούρασαν τους εξαθλιωμένους πλέον πολίτες, αναμένουμε το 1ο Συνέδριο ενός νέου κινήματος στο οποίο πλέον όλο και περισσότερος κόσμος εναποθέτει σε αυτό τις ελπίδες του. Και ως κάτι νέο, με τη δυναμική που εμφανίζει, είναι αναπόφευκτο να αποτελεί απειλή για οποιοδήποτε σύστημα. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, έδειξε περίτρανα πως ελέγχεται από συγκεκριμένα καρτέλ. Καρτέλ που λυμαίνονται, αισχροκερδούν, εκμεταλλευόμενοι τον εθνικό πλούτο και χώρο, εις βάρος του Ελληνα πολίτη.

Οι εξαγγελίες Μητσοτάκη για την ανακούφιση των νοικοκυριών και την φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας, απεδείχθησαν φιάσκο. Η απόλυτη κοροιδία από τον πρόεδρο του κυβερνώντος κόμματος, του οποίου το Συνέδριο αποτέλεσε πρόκληση για τον φτωχοποιημένο και εξαθλιωμένο πολίτη. Παρουσιάσεις με ακριβά περιτυλίγματα, που ο φορολογούμενος πληρώνει από το υστέρημά του, κενού και πολλές φορές προσβλητικού περιεχομένου ομιλίες και αυτοσυγχαρίκια μεταξύ κυβερνητικών στελεχών αποτέλεσαν το εκρηκτικό μείγμα που παρουσίασε η κυβέρνηση της εξαθλίωσης του Έλληνα. Κοροιδία, προσβολές και μεταξύ τους προσωπολειχίες, ήταν το διάχυτο κλίμα που επικράτησε. Καμία σοβαρότητα, κανένα κίνητρο για να κερδηθεί η προ πολλού απωλεσθείσα εμπιστοσύνη των Ελλήνων στα πρόσωπα που επέλεξε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να υπηρετήσουν τον Έλληνα.

Από την άλλη πλευρά, το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ εξελίχθηκε σε ένα επικοινωνιακό φιάσκο έλλειψης συνοχής, που το μόνο που κατάφερε ήταν να καλλιεργήσει περαιτέρω το κλίμα περί διάσπασης της αυτοαποκαλούμενης “δημοκρατικής συμμαχίας”. Ένας αλαζονικός Πρωθυπουργός με αμετροεπή στελέχη, βουτηγμένα στη διαφθορά και πρωτοστάτες στη διαπλοκή και ένας φτωχός σε δυναμική και βούληση, ξεπεσμένος πολιτικά πλέον Επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ουδείς εκ των οποίων είναι σε θέση να υπηρετήσει εθνικά συμφέροντα και να ανακουφίσει τον Έλληνα από τα καθημερινά προβλήματα τα οποία φαντάζουν ανυπέρβλητα… δεν είναι τυχαία λοιπόν η δυναμική που ανέπτυξε ο Φαίδων Βόβολης.

Με ένα προφίλ που βασίζεται στην εγκυρότητα, με τις δημοκρατικές διαδικασίες που ακολουθεί στο κόμμα του, περιλαμβάνοντας στις αποφάσεις του τον πολίτη, δεν μπορούμε παρά να ασπαστούμε το σλόγκαν του: “Είμαστε από το λαό, με το λαό και για το λαό.” Ένα προφίλ που πέρα από την ακεραιότητα και τη δυναμική που εκπέμπει, έχει ένα ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό προσόν. Εμπνέει ελπίδα στον κακοποιημένο Έλληνα. Έναν πολίτη του οποίου η αξιοπρέπεια, τα δικαιώματα, οι Ελευθερίες, η ζωή, το βιός και το μέλλον των παιδιών του βάλλονται. Έναν λαό υπερήφανο, του οποίου το Εθνικό φρόνημα ήταν πάντα και πρέπει να παραμείνει υψηλό. Ένας λαός που διαχειρίζεται το παρελθόν του και σχεδιάζει το μέλλον του. Δημοκρατικά, με αξιοπρέπεια, βασισμένο στους αξιακούς του κώδικες και στην μοναδική του ταυτότητα.

Αυτό πρεσβεύει ο Φαίδων Βόβολης και το κίνημά του “Ελεύθεροι Ξανά”. Ο δυναμικός καρδιολόγος ξετυλίγει περαιτέρω τη δυναμική του μέσα από ένα δημοκρατικό θεσμό για κάθε κόμμα. Ένας εξωκοινοβουλευτικός που τάραξε συθέμελα, τρόμαξε και έκανε ολόκληρο σύστημα να αντιδράσει. Αποδεχόμαστε την πρόσκληση του Επικεφαλής του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” για το 1ο του Συνέδριο, εναποθέτοντας τις τελευταίες μας ελπίδες στο πρόσωπο ενός καθαρού ανθρώπου που βάλλεται ανελέητα από πρόσωπα που ανήκουν σε παλαιοκομματικού τύπου ιδεολογικοπολιτικά ψεύδη που βασίζονται στη μαύρη προπαγάνδα, στη λασπολογία, τη διαπλοκή και τη διαφθορά.

Θέλουμε να δούμε ένα επιτυχημένο Συνέδριο, με την παρουσία απλών ανθρώπων, βιοπαλαιστών, με ποιότητα και ήθος. Θέλουμε να δούμε το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας να αλλάζει. Θέλουμε να δούμε την Δημοκρατία να ανθίζει στη χώρα που τη γέννησε. Θα είμαστε παρόντες στο Συνέδριο του κινήματος. Προσδοκούμε. Κυριακή,05 Ιουνίου στο κέντρο της πρωτεύουσας.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες