Σοκ στην Εύβοια: Πέθανε ΞΑΦΝΙΚΑ 13χρονος ποδοσφαιριστής - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2022

Σοκ στην Εύβοια: Πέθανε ΞΑΦΝΙΚΑ 13χρονος ποδοσφαιριστής


Ένα παιδί δεκατριών ετών έχασε τη ζωή του σήμερα το μεσημέρι (24-6-2022) όταν λιποθύμησε σε αγώνα ποδοσφαίρου που διεξάγονταν μεταξύ παιδικών ομάδων στο Γυμνό της Ερέτριας.

Το παιδί ήταν από την Καλλιθέα και έλαβε μέρος με την ομάδα του στο τουρνουά του Γυμνού.

Κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε λιπόθυμο στο γήπεδο προκαλώντας πανικό σε συμπαίκτες, προπονητές γονείς και φιλάθλους.

Όπως αναφέρει το eviathema.gr στο γήπεδο υπήρχε απινιδωτής και αμέσως δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κέντρο Υγείας Αλιβερίου.

Διασωληνώθηκε με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε . Θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος, photo pixabay



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες