Οι ακαταδίωκτοι “ειδικοί” πλασιέ εμβολίων ξαναχτύπησαν μέσα στο κατακαλόκαιρο! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2022

Οι ακαταδίωκτοι “ειδικοί” πλασιέ εμβολίων ξαναχτύπησαν μέσα στο κατακαλόκαιρο!


Τώρα που βρήκαμε παπά (Βουρλά) ας θάψουμε καμπόσους” φέρεται να είναι η ενδόμυχη επιθυμία τους. Εκτός κι αν η βλακεία των ακαταδίωκτων καθορίζει τις εισηγήσεις τους … Ό,τι κι αν ισχύει, οι “ειδικοί” είναι άκρως επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία.

H επίσημη ανακοίνωση της Επιτροπής, έχει ως εξής:

«Στο πλαίσιο της εφαρμογής της απόφασης της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών όσον αφορά τη χορήγηση της 2ης αναμνηστικής δόσης (4η δόση), παραμένει η ισχυρή σύσταση για τους άνω των 60.

Αναφορικά με τα άτομα του γενικού πληθυσμού ηλικίας κάτω των 60 ετών η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή επαρκή επιστημονικά δεδομένα για το πρόσθετο όφελος που θα προσέφερε μια δεύτερη αναμνηστική δόση με τα υπάρχοντα εμβόλια.

Ωστόσο, η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών εισηγείται να δίνεται η δυνατότητα εμβολιασμού με δεύτερη αναμνηστική δόση σε άτομα ηλικίας 30 ως 59 ετών εφόσον το επιλέξουν.

Η πλατφόρμα θα ανοίξει για όλους όσους το επιθυμούν την Δευτερα 27-06-22».

Κοντολογίς, ισχυρή η σύσταση για τους άνω των 60! Δεν υπάρχουν όμως επαρκή επιστημονικά δεδομένα για εκείνους που είναι ηλικίας 59 ετών και 11,5 μηνών! Στα 60 ακριβώς ο οργανισμός γυρίζει ένα κουμπί και γίνεται ευάλωτος! Θαυμάστε την μπιστήμη των “ειδικών” μας!


Καθαρή Δύναμη

Μίνα Γκάγκα: «Η Επιτροπή λέει ότι υπάρχει ισχυρή σύσταση για τους άνω των 60 που υπάρχουν δεδομένα. Δεν έχει σύσταση για τους μικρότερους σε ηλικία, αλλά επειδή πολλοί νιώθουν πιο προστατευμένοι, η Επιτροπή είπε ότι μπορούν να το κάνουν. (…). Αν μου πείτε ότι φοβάστε πολύ, θα σας πω πηγαίντε κάντε το».

Έλεος βρε αθεόφοβη!

Από πότε οι αποφάσεις για ιατρικές πράξεις καθορίζονται από τον “φόβο” (φόβο που συστηματικά ενέσπειραν στο νου και στις καρδιές των Ελλήνων τα κυβερνητικά φερέφωνα) και όχι από αυστηρώς επιστημονικά στοιχεία;

Κι από πότε γίνονται εμβόλια για ιώσεις μέσα στον καλοκαιρινό καύσωνα;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ εγκληματίες λευκής ρόμπας! Εκτός κι αν εκτός από το ακαταδίωκτο έχετε και το ακαταλόγιστο.

Κι εσείς “πρόβατα” πάσης ηλικίας που είστε έτοιμοι να σηκώσετε το μανίκι για την τέταρτη δόση, ξυπνήστε! Τι άλλο περιμένετε ν’ ακούσετε από τους “ειδικούς” για να πάψετε να τους εμπιστεύεστε; Μόνοι τους αυτοακυρώνονται, αλλά εσείς τρέχετε ξωπίσω τους βελάζοντας “Μπέεεε, δώστε μου τη δόση μου για να στανιάρω!”

https://www.seferou-maria.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες