Θανατηφόρες παραλλαγές προβλέπει Ιολόγος στους 2 επόμενους μήνες.. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιουνίου 26, 2022

Θανατηφόρες παραλλαγές προβλέπει Ιολόγος στους 2 επόμενους μήνες..


Ιολογος προβλέπει θανατηφόρες παραλλαγές COVID για τους εμβολιασμένους «τους επόμενους δύο μήνες»

Ένας διάσημος ιολόγος και κατασκευαστής εμβολίων προειδοποίησε ότι οι πειραματικές εκστρατείες εμβολίων COVID-19 με βάση τα γονίδια θα δημιουργήσουν ένα νέο εξαιρετικά λοιμογόνο και μεταδοτικό στέλεχος του COVID-19 μέσα στους «επόμενους δύο μήνες» που θα «συντρίψει» τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης, αναφέρει το lifesitenews.com.

Δρ. Ο Geert Vanden Bossche, του οποίου το βιογραφικό περιλαμβάνει θέσεις ως πρώην ανώτερος αξιωματούχος για το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates και ως ανώτερος διευθυντής προγράμματος για την Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI), θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους κατασκευαστές εμβολίων στην κόσμος..

Σε μια συνέντευξη με την Αυστραλή δημοσιογράφο Maria Zeee στις 18 Μαΐου, ο Vanden Bossche είπε: «Περιμένω μια έκρηξη [αυτού του λοιμογόνου στελέχους] σε μία από αυτές τις εξαιρετικά εμβολιασμένες χώρες τους επόμενους δύο μήνες. Και μετά θα τρέχουν και δεν θα προλαβαίνουν».

Σύμφωνα με τη θεωρία του, η επακόλουθη καταστολή της έμφυτης ανοσίας στα πολλά άτομα που έκαναν την ένεση με αυτά τα πειραματικά προϊόντα - τα οποία ούτε εξαλείφουν ούτε αποτρέπουν τη μετάδοση του ιού - θα οδηγήσει σε μια «ανοσολογική διαφυγή».

Αυτή η ιδέα υποδηλώνει ότι οι εμβολιασμένοι θα παραμείνουν μολυσμένοι από τον ιό και θα συνεχίσουν να αποβάλλουν τον ιό, ο οποίος, λόγω της «πίεσης» που ασκείται από τα πειραματικά εμβόλια για τον COVID-19, θα συσσωρεύσει μεγάλους αριθμούς μεταλλάξεων, δημιουργώντας παραλλαγές που είναι πολύ πιο λοιμώδεις και δεν θα μπορεί πλέον να ελεγχθεί από τα εμβόλια.

Η φυσική ανοσία του εμβολίου εξασθενεί, οι νοσηλείες θα «εκτοξευθούν όπως ποτέ πριν»

Επιπλέον, ο Vanden Bossche υποθέτει ότι τα ίδια τα εμβόλια θα είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε αυτές τις επικίνδυνες παραλλαγές, καθώς τα συγκεκριμένα αντισώματα που αποκτήθηκαν από αυτά τα εκατομμύρια ανθρώπους για να καταπολεμήσουν τον αρχικό ιό COVID-19 θα ανταγωνίζονται και θα αποδυναμώσουν τη φυσική τους ανοσία, χωρίς να έχουν κανένα αποτέλεσμα. Και δεν θα παρέχει προστασία έναντι αυτών των νέων εξαιρετικά μολυσματικών και μεταδοτικών στελεχών.

Δηλωσε επισης στην Zeee ότι πρόσφατα έγραψε μια «επιστημονική αξιολόγηση 45 σελίδων για το πώς εξελίσσεται ο ιός» ώστε να είναι «όχι μόνο εξαιρετικά μεταδοτικός, αλλά και εξαιρετικά λοιμογόνος και ακόμη και ανθεκτικός σε όλα τα είδη εμβολίων».

Όταν ρωτήθηκε εάν η εργασία του έχει υποβληθεί για αξιολόγηση από ομοτίμους με δημοσίευση, ο Vanden Bossche είπε στο LifeSiteNews μέσω email αλληλογραφίας, «ότι δεν υπάρχει χρόνος για αξιολόγηση από ομοτίμους και ότι τα πράγματα δεν θα πάνε όπως συνήθως. Ο κόσμος πρέπει να ακούσει το μήνυμά μου τώρα και όχι σε 3-4 μήνες».

KORAKAS NEWS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες