Ελεύθεροι Ξανά: H Κυβέρνηση γάγγραινα τελειώνει - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουλίου 05, 2022

Ελεύθεροι Ξανά: H Κυβέρνηση γάγγραινα τελειώνει


Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με την ψευδή εικόνα που θέλει να παρουσιάσει η κυβέρνηση της ντροπής στην Ελληνική κοινωνία.

Δημοσκοπήσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σήμερα, ενώ η χώρα βρίσκεται σε πύρινο κλοιό.

Ενώ η χώρα καίγεται, τα σκάνδαλα βλέπουν το ένα μετά το άλλο το φως της δημοσιότητας, η ακρίβεια καλπάζει, οι τιμές στην ενέργεια εκτοξεύονται, ο νυν πρωθυπουργός ντροπιάζει διεθνώς τη χώρα με δηλώσεις του και χρυσοπληρωμένοι γυρολόγοι συμβουλεύουν το Μαξίμου διατυπώνοντας δίχως όνειδος πως ξεπουλούν τη χώρα, ο Ελληνικός λαός εξοργίζεται, αγανακτεί, εξαθλιώνεται οικονομικά και βλέπει το βιός του να καταστρέφεται σε μία κυβερνητική ολιγωρία δίχως προηγούμενο.

Ψευδείς δημοσκοπήσεις περί αποδοχής της κυβέρνησης την ώρα που η κοινωνία τους αποδοκιμάζει, καθυβρίζει και προπηλακίζει έντονα γιατί ασφυκτιά.

Ανερυθρίαστος εμπαιγμός τα επιδόματα για τους λογαριασμούς ρεύματος την ώρα που τα πάρτυ εκατομμυρίων υπουργών, νυν πρωθυπουργού και golden boys συνεχίζονται απρόσκοπτα.

Συζητήσεις περί επαναφοράς μασκών την ώρα που η Ελλάδα φλέγεται.

Επίπλαστα debate ασήμαντων και επικίνδυνων για τη χώρα αρχηγίσκων που επιδίδονται σε επικοινωνιακά παιχνίδια που κάποιοι -άρρωστοι δεν εξηγείται- επικοινωνιολόγοι τους ετοιμάζουν.

Η σήψη της χώρας λαμβάνει τέλος.
Η κυβέρνηση γάγγραινα ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.
ΣΥΝΤΟΜΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες