«ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ, παράσιτα ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ τον ξενιστή» – Όλα αυτά είναι ΜΕΣΑ σε εμβόλια;;; Από τα πιο σοκαριστικά ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιανουαρίου 28, 2023

«ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ, παράσιτα ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ τον ξενιστή» – Όλα αυτά είναι ΜΕΣΑ σε εμβόλια;;; Από τα πιο σοκαριστικά ΒΙΝΤΕΟ


Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών...


Σε παλαιότερο άρθρο του ΕΛ, είχατε δει τον Dr David Nixon, που αποφοίτησε με Bachelor of Medicine και Bachelor of Surgery (MBBS) από το Πανεπιστήμιο του Otago στη Νέα Ζηλανδία, το 1992, να ισχυρίζεται πως αποκαλύπτει πλάνα που δεν έχουν ξαναδεί πουθενά στον κόσμο: Σύμφωνα με τον ίδιο, η νανοτεχνολογία συναρμολογεί ρομποτικούς βραχίονες μέσα σε εμβόλια COVID!!!!!!!

Σε ένα άλλο, σχετικά πρόσφατο, βίντεο, οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί Σιμόν Γιανόβιτς και Ματ Τέιλορ σχετικά με τις ενέσεις για να εκθέσουν τα ευρήματά τους σε συνδυασμό με τον Δρ. Νίξον για την φερόμενη ύπαρξη οπτικών ινών στα εμβόλια, τα τεχνητά “παράσιτα” και την πιθανότητα τοξικές ουσίες στο εσωτερικό των νανοσωλήνων να εκραγούν και να σκοτώσουν τον ξενιστή.

Το βίντεο είναι συγκλονιστικό και παρατίθεται καθαρά δημοσιογραφικά, καθώς αυτό που ισχύει, σύμφωνα με την κρατική επιστήμη, είναι πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά και όλα αυτά είναι «θεωρίες συνωμοσίας».


photo freepik



1 σχόλιο:

  1. Ο ιός #Covid δεν απομονώθηκε ποτέ από την #Pfizer και τη #Moderna . Έλαβαν το γονιδίωμα από την κινεζική κυβέρνηση, και σχεδίασαν το «εμβόλιο» σε 3 ώρες! Ναι καλά διαβάζετε... (το επιβεβαίωσε πριν από 3 μέρες η Μπούρλα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer).

    https://twitter.com/pam33771/status/1474814000366071813

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες