«Κυβερνητικοί έβλεπαν τα μηνύματά σας»!! «Κεραυνοί» Μασκ για το διαδίκτυο, vid - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Απριλίου 23, 2023

«Κυβερνητικοί έβλεπαν τα μηνύματά σας»!! «Κεραυνοί» Μασκ για το διαδίκτυο, vid


Με τον πόλεμο ανάμεσα στην ηγεσία του Twitter και των συστηματικών-διεθνιστικών ΜΜΕ να κορυφώνεται, ο Έλον Μασκ έριξε τις δικιές του «βόμβες» για την ελευθερία του λόγου.

“Με εξέπληξε ο βαθμός στον οποίο διαφορετικές κυβερνητικές υπηρεσίες είχαν πλήρη πρόσβαση σε διαφορετικά μέρη του Twitter. Δεν το γνώριζα”.

Τα παραπάνω μεταξύ άλλων δήλωσε στον Carslon Tucker του Fox News, ο ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ.

Μάλιστα ο Carlson αμέσως μετά ρώτησε τον Musk:

“Συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών μηνυμάτων; Μεταξύ των μεμονωμένων χρηστών;”

Ο Musk απάντησε συνοπτικά: “Ναι”:



Ο Μασκ πρόσθεσε ότι προχωρά στη δημιουργία μιας δυνατότητας που θα δίνει στους χρήστες την επιλογή να κρυπτογραφούν άμεσα μηνύματα με την ελπίδα να περιοριστεί η κρατική παρέμβαση.

Οι ανησυχητικές αποκαλύψεις-δηλώσεις του Έλον Μασκ συνεχίστηκαν όταν ο δισεκατομμυριούχος «κάρφωσε» τον ιδιοκτήτη του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, λέγοντας πως ο ίδιος διέθεσε τρομακτικά ποσά για να επηρεάσει τις εκλογές.

Όταν απάντησε σε σχετική ερώτηση άρχισε να…γελάει:

«Κατανοώ προς ο Ζάκερμπεργκ ξόδεψε 400εκατ. δολάρια στις τελευταίες εκλογές για την υποστήριξη των Δημοκρατικών. Σας ακούγεται αμερόληπτo; Εκλαμβάνω την ελευθερία του λόγου πολύ σοβαρά»:

(freepik photo)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες