Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2023

Επιβάλλουν ξανά τα εμβόλια COVID! Θα έχουμε δεύτερο ημίχρονο και στην Ελλάδα;;;


Τι μεταδίδεται από τις ΗΠΑ

Το αμερικανικό Baylor College of Medicine εξέδωσε ένα email δηλώνοντας ότι όλοι οι φοιτητές, οι διδάσκοντες και οι εργαζόμενοι πρέπει να λάβουν το νέο εμβόλιο κατά του COVID έως τα τέλη Νοεμβρίου!!!

Το email από το κολέγιο με έδρα το Τέξας που στάλθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου υποστηρίζει ότι το εμβόλιο είναι «ένα σημαντικό εργαλείο για την προστασία του εαυτού σας και των άλλων από τις επιπτώσεις του COVID» παρά το γεγονός ότι παραδέχεται ότι η «προστασία» από το προηγούμενο εμβόλιο COVID «εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου».

«Ένα ενημερωμένο εμβόλιο κατά του COVID έχει εγκριθεί από τον FDA και είναι πλέον διαθέσιμο», αναφέρει το email. «Συνιστάται μια εφάπαξ δόση για άτομα 6 μηνών και άνω. Επειδή η προστασία από τον προηγούμενο εμβολιασμό εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου και αυτό το ενημερωμένο εμβόλιο ταιριάζει καλύτερα με τα στελέχη που κυκλοφορούν αυτήν την στιγμή, συνιστάται η ενισχυτική δόση».

“Το διδακτικό προσωπικό, το προσωπικό και οι φοιτητές του Baylor πρέπει να κάνουν το εμβόλιο για τον COVID ή να ζητήσουν ιατρική, θρησκευτική ή προσωπική εξαίρεση και πλήρη βεβαίωση έως τις 30 Νοεμβρίου.”

Το Baylor δεν είναι το μόνο ίδρυμα που επέβαλε πρόσφατα υποχρεωτικότητα για τον COVID.

Το δίκτυο του νοσοκομείου Providence νωρίτερα αυτόν τον μήνα ανακοίνωσε επίσης εντολές εμβολίου για τους φροντιστές κατά του COVID, απαιτώντας τους να λάβουν το «ενισχυτικό» εμβόλιο για τον COVID.

Αυτές οι εντολές εμβολίων έρχονται παρά τα ογκώδη δεδομένα που φέρονται να δείχνουν ότι το εμβόλιο COVID δεν αποτρέπει την μόλυνση ή την εξάπλωση του COVID.

photo freepik

el.gr

Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.