ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας για την απεργία της 17ης Απριλίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Απριλίου 18, 2024

ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας για την απεργία της 17ης Απριλίου


Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κορινθίας με χθεσινή ανακοίνωσή της αναφέρει:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κορινθίας με τη συμμετοχή μελών από τις Οργανώσεις και των έξι Δήμων του Νομού έδωσε δυναμικό παρών στη σημερινή (17/04/24) συγκέντρωση που οργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου στις 11π.μ., στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Γενικής Απεργίας που είχε προκηρύξει η ΓΣΕΕ σε συνεργασία με Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Σωματεία.

Την ίδια στιγμή που οι εργαζόμενοι διεκδικούν μια αξιοπρεπή ζωή με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, πραγματικές αυξήσεις σε μισθούς και πάταξη της αισχροκέρδειας και κατ’ επέκταση της ακρίβειας, το Επιμελητήριο Κορινθίας, αντί να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων, επέλεξε την πραγματοποίηση εκδήλωσης στις 12 μ.μ., με ομιλητή τον Μαργαρίτη Σχοινά.

Εμείς, στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κορινθίας, θέλουμε και θα παλέψουμε για ένα Επιμελητήριο που να στηρίζει τις δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων.

Η λύση απέναντι στην κρίση είναι οι μαζικές διεκδικήσεις των πολιτών για μια Ευρώπη των εργασιακών δικαιωμάτων και όχι ενός «ευρωπαϊκού τρόπου ζωής για λίγους».

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες