5οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Β.Ελλάδος - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Απριλίου 18, 2024

5οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Β.Ελλάδος


Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας, διοργανώνει τους
5ους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος που θα πραγματοποιηθούν στις 25 & 26 Μαΐου 2024 σε αθλητικές εγκαταστάσεις κορυφαίων προδιαγραφών στη Θεσσαλονίκη!

Για 5η χρονιά αθλητές, αθλήτριες και εταιρικές ομάδες από επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς θα συμμετάσχουν στην αθλητική διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών!

Η διοργάνωση αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευση στον θεσμό του Εργασιακού Αθλητισμού τόσο από τον Οργανισμό όσο και από τις εταιρίες και τους αθλητές τους, συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση του ηθικού των εργαζομένων τους σε σχέση με το εργασιακό τους περιβάλλον καθώς και στη βελτίωση του εργασιακού κλίματος.

Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 με τη γιορτή απονομών!

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες