Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι σε Ίσθμια, Καλαμάκι και γύρω περιοχές – Ζητούν άμεσα λύση αλλιώς θα ξεκινήσουν τις κινητοποιήσεις (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουνίου 10, 2024

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι σε Ίσθμια, Καλαμάκι και γύρω περιοχές – Ζητούν άμεσα λύση αλλιώς θα ξεκινήσουν τις κινητοποιήσεις (video)


Αγανακτισμένοι είναι χιλιάδες κάτοικοι σε Ίσθμια, Καλαμάκι, Κυρά Βρύση και Κεχριές, μετά την κατεδάφιση της γέφυρας στην παλιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στον Ισθμό.

Υπενθυμίζουμε, ότι η γέφυρα κρίθηκε ακατάλληλη λόγω προβλήματος στατικότητας, εξαιτίας του υψηλού θερμικού φορτίου από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σημείο, μετά την ανατροπή βυτιοφόρου.

Οι κάτοικοι αναγκάζονται, πλέον, να διανύσουν καθημερινά 25-30 χλμ. απόσταση για να μεταβούν στην Κόρινθο ή το Λουτράκι και από ‘κει στις κατοικίες τους.

Ο Θύμιος Σακελλάρης, κάτοικος Καλαμακίου, τονίζει πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, καθώς δεν έχουν πρόσβαση ούτε από τη βυθιζόμενη γέφυρα Ισθμίας, η οποία δεν λειτουργεί από τον Απρίλιο λόγω έργων συντήρησης, με αποτέλεσμα η περιοχή να μην έχει πλέον πρόσβαση με την απέναντι πλευρά.

Ζητούν άμεσα λύση, αλλιώς θα ξεκινήσουν τις κινητοποιήσεις, όπως δηλώνει ο κ. Σακελλάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες