Όσα ανακοίνωσε ο Γιώργος Γκιώνης για την γέφυρα του Ισθμού και τη διέλευση των πολιτών (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουνίου 10, 2024

Όσα ανακοίνωσε ο Γιώργος Γκιώνης για την γέφυρα του Ισθμού και τη διέλευση των πολιτών (video)


Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Λουτρακίου- Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, προκειμένου να ενημερώσει τους δημότες σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν στα προβλήματα που προέκυψαν στον Δήμο μετά την κατεδάφιση της γέφυρας του Ισθμού και όλες τις ενέργειες στις οποίες προέβη η Δημοτική Αρχή και ο ίδιος προσωπικά.

Ο ίδιος ανακοίνωσε τη δωρεάν διέλευση των κατοίκων των Αγίων Θεοδώρων και του Καλαμακίου από τα διόδια του Καλαμακίου, τις εξελίξεις γύρω από τη βυθιζόμενη γέφυρα της Ισθμίας και αλλά σημαντικά ζητήματα.

Τα σημαντικότερα σημεία της Συνέντευξης Τύπου:

Για την πρόσβαση των μαθητών του Καλαμακίου στο σχολείο τους: "Την επόμενη ημέρα του ατυχήματος, επικοινώνησα με τον Πρόεδρο των ΚΤΕΛ, κ. Μάρκελλο για να βρούμε λύση. Τα παιδιά, αύριο το πρωί θα μεταφερθούν με ΚΤΕΛ στο σχολείο τους.

Για τα διόδια: Οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου και οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου, θα διέρχονται από τα διόδια των Αγίων Θεοδώρων δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να συμπληρώσουν ένα έγγραφο Α4, το οποίο από αύριο Τρίτη 11/6 θα υπάρχει στο διαδίκτυο, θα το εκτυπώσουν και στη συνέχεια θα μπορούν να το επιδεικνύουν στους υπαλλήλους των διοδίων".

Για τη βυθιζόμενη γέφυρα των Ισθμίων: "Από το αρμόδιο Υπουργείο, μου είπαν σήμερα το πρωί ότι θα είναι έτοιμη το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Πιστεύω ότι τόσο ο Υπουργός όσο και η ΑΕΔΙΚ, θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τελειώσει αυτή η εργολαβία το συντομότερο δυνατό και να επανατοποθετηθούν οι βυθιζόμενες γέφυρες".

Για το δρόμο Σχίνου - Αλεποχωρίου: "Είναι ένα θέμα που το έχω θίξει επανειλημμένως από το 2007 και την πρώτη μου θητεία. Από τότε αγωνίζομαι αυτός ο δρόμος να φτιαχτεί. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα η Κυβέρνηση και η Περιφέρεια να αποφασίσουν για το δρόμο αυτό. Είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα. Είναι ένας δρόμος που σε παρόμοιες περιστάσεις, μπορεί να διευκολύνει τον κόσμο και να μην κόβεται η Ελλάδα στα δύο".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες