Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2024

Δεν σε ακούσαμε Νικο Αντωνιάδη..Νέες μαρτυρίες απο τα θύματα του εγκλήματος


Δυο αναρτήσεις του Νίκου Αντωνιάδη δείχνουν την εξέλιξη στην υπόθεση των χιλιάδων εξαπατημένων με τα δήθεν εμβόλια…καθώς και τις δικαστικές εξελίξεις..Oι εξαπατημένοι πολίτες επικοινωνούν καθημερινά μαζί του..

Του καταθέτουν μαρτυρίες για τα θύματα του εγκλήματος των εγκλημάτων. Επικοινωνούν μαζί μας καθημερινά. Είναι φοβισμένοι. Είναι οργισμένοι. Εχει πλέον συμμάχους την φριχτή δυστυχώς αυτή πραγματικότητα αλλα και νέες επιστημονικές αποδείξεις που καθημερινά προστίθενται στο οπλοστάσιό του.

1η ανάρτηση

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: Προχωράμε στον επόμενο μάρτυρα..
Από τις αρχές του μήνα έχει πια αρχίσει να αποκτά δραματικές διαστάσεις. Αναφέρομαι στα θύματα του εγκλήματος των εγκλημάτων. Επικοινωνούν μαζί μας καθημερινά. Είναι φοβισμένοι. Είναι οργισμένοι.
Είναι εξαπατημένοι.
Πλέον οι περισσότερες επικοινωνίες είναι με ανθρώπους εντελώς απέναντί μας πριν δύο και τρία χρόνια. Αλλά ακόμα και στο δρόμο και γενικά σε επικοινωνίες με άσχετα αντικείμενα, το φέρνει πια η κουβέντα εκεί. Και όχι από εμένα.
Χθες ήμουν στην Ευελπίδων. Είδα μετά από πολύ καιρό δύο συναδέλφους.
-«Δεν σε άκουσα»
-«Να υποθέσω ότι το έκανες;»
-«Ναι, που να μην το έκανα»
Άλλος έχει ήδη προβλήματα, άλλος ακούει τι συμβαίνει τριγύρω του και στους πολύ κοντινούς του ανθρώπους, και προσεύχεται.
Γιατί ο κόσμος δεν είναι τόσο πια αφελής ώστε να μην καταλαβαίνει τι φταίει.
Ώστε με «σύμμαχο» την φριχτή δυστυχώς αυτή πραγματικότητα και με τις επιστημονικές αποδείξεις που καθημερινά προστίθενται στο «οπλοστάσιό» μας, είναι σειρά του Δημήτρη Ποντίκα να βάλει το δικό του λιθαράκι στην πρώτη σε όλο τον κόσμο ποινική διαδικασία για το έγκλημα των εγκλημάτων που κινήθηκε από την ανώτερη εισαγγελική αρχή της χώρας και θα παραμείνει μέχρι το τέλος υπό την εποπτεία της.
Η δικογραφία είναι στα μέρη του.
Όσο ο Δημήτρης ετοιμάζει το δικό του λιθαράκι, ετοιμάζονται και οι επόμενοι. Δημήτρης Γάκης, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, Δημήτρης Κούβελας, Κωνσταντίνος Πουλάς, αλλά και ονόματα – έκπληξη, θα προστεθούν στη λίστα των μαρτύρων από την πλευρά των επιστημόνων.
Μετά θα έρθει η δική μου σειρά. Το τι θα κάνω εγώ θα το μάθετε στην ώρα του. Εννοείται ότι έχει να κάνει και με όλο αυτό τον κόσμο που επικοινωνεί μαζί μας και ζητά βοήθεια και δικαίωση.
Εγώ, που ετοιμάζομαι αυτές τις ώρες για την κατάθεσή μου στην ποινική διαδικασία που κινήθηκε από την μηνυτήρια αναφορά του πρώην υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή.


Το τι θα πω και τι θα ζητήσω στη διαδικασία αυτή, θα το μάθετε επίσης στην ώρα του. Με το βλέμμα στην Πάτρα, στον Πειραιά και στον Πύργο.

Υ.Γ. Κάποια στιγμή θα δημοσιεύσω μαζεμένα αυτά που γίνονται αυτές τις μέρες στα Νοσοκομεία.Δεν τα μαθαίνετε γιατί δεν χρειάζεται να κάνω δημοσιεύσεις για να αλλάξω τα δεδομένα. Αρκεί πια μόνο το όνομά μου.


2η ανάρτηση


ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: Επρεπε να το περιμένω…Ότι από εκεί θα άρχιζε. Εκεί που πέτυχα την πρώτη νίκη στη μάχη των νεκροτομών.

Εκεί που πέτυχα να κρατήσω όρθιο, με τρομερές νομικές μάχες και νίκες απέναντι στο εκκλησιαστικό κατεστημένο, το ξακουστό μοναστήρι στη Ναύπακτο, λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα.

Εκεί δηλαδή που έχω περάσει τη μισή ζωή μου. Εισαγγελία Πατρών, λοιπόν. Σε αυτήν έπεσε ο κλήρος.


https://amazonios.net

Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.