Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 11, 2024

Εμβόλια Covid: Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Ιαπωνίας και καθηγητές Πανεπιστημίου των Ιατρικών Σχολών αποκαλύπτουν τις δεκάδες παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό


Kazuhiro Haraguchi, πρώην υπουργός Εσωτερικών

«Τα εμβόλια συνδέονται με ασθένειες της καρδιάς, των νεφρών, του θυρεοειδούς, του διαβήτη, του ήπατος, του δέρματος, των ματιών, του αίματος, των νεύρων, των συστηματικών παθήσεων, του εγκεφάλου, των πνευμόνων».

Masayasu Inoue, καθηγήτρια, Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Οσάκα

«Το εμβόλιο mRNA διασκορπίζεται σε όλο το σώμα και δεν περιέχεται στον ώμο όπως τα περισσότερα εμβόλια. Εάν εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματος, πηγαίνει παντού, στον εγκέφαλο, το συκώτι και τα νεφρά».

Masanori Fukushima, καθηγητής, Πανεπιστήμιο του Κιότο

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Global Research δημοσίευσε πρόσφατα αρκετά άρθρα για το εμβόλιο Covid στην Ιαπωνία, επιβεβαιώνοντας τη θνησιμότητα του. Αυτή η αναφορά από το Western Standard παρακάτω αναφέρεται στη Συνέντευξη Τύπου γιατρών και επιστημόνων που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2024.

Τα στοιχεία είναι συντριπτικά. Το εμβόλιο επηρεάζει δυνητικά 96 εκατομμύρια εμβολιασμένους ανθρώπους στην Ιαπωνία. Πρέπει να αναφερθεί ότι τα εμβόλια που διανέμονται στην Ιαπωνία είναι πανομοιότυπα με αυτά που κυκλοφορούν παγκοσμίως, δηλαδή τα Pfizer/BioNTech, Moderna Spikevax Bivalent, AstraZeneca κ.λπ.

Το ερώτημα που δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί είναι εάν υπάρχουν διαφορές στη σύνθεση του εμβολίου που διανέμεται σε διαφορετικές χώρες και περιοχές του κόσμου.

Υπάρχουν πολυάριθμες μελέτες που έχουν δημοσιευθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών ετών που επιβεβαιώνουν τη φύση του εμβολίου. Τα αποτελέσματα των ιαπωνικών μελετών επιβεβαιώνουν κατηγορηματικά ότι το «εμβόλιο» του Covid είναι μια επικίνδυνη ουσία που πρέπει να αποσυρθεί άμεσα σε όλο τον κόσμο.


Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.