Τρίτη, Οκτωβρίου 08, 2024

Κλάους Σβαμπ: «Η Μεγάλη Επανεκκίνηση» – Η πανδημία του Covid, η κλιματική κρίση και οι πόλεις των 15 λεπτών αποτελούν μέρος του «άρρωστου» σχεδίου ενός ψuχασθενή Νεοταξίτη


Το βίντεο εξηγεί τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» ως μια επανασυσκευασμένη ατζέντα από παγκόσμιες ελίτ, η οποία αναφέρεται με ονόματα όπως η Ατζέντα 21, η Ατζέντα 2030 και η Νέα Παγκόσμια Τάξη. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και ο ηγέτης του Klaus Schwab, τους κατηγορούν ότι χρησιμοποιούν τσιτάτα όπως η βιωσιμότητα και η ισότητα για να κρύψουν ένα σχέδιο για παγκόσμια κυριαρχία.

Το βίντεο υπογραμμίζει το βιβλίο του Schwab «Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση», το οποίο προωθεί την επιτήρηση, τον έλεγχο του νου και τον διανθρωπισμό, προειδοποιώντας ότι οι προηγμένες τεχνολογίες θα χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο της κοινωνίας.

Η πανδημία του Covid_19 και η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι κατασκευασμένες κρίσεις για την προώθηση αυτής της ατζέντας, ωθώντας το κοινό σε ένα δυστοπικό μέλλον που περιλαμβάνει έξυπνες πόλεις, απώλεια δικαιωμάτων ιδιοκτησίας και παρεμβατική τεχνολογία.



https://karditsastakra.com

Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.