Τετάρτη, Οκτωβρίου 09, 2024

Συναυλία για Τέμπη: «Να μεταδοθεί δωρεάν με live streaming» – Η ανάρτηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου


Να μεταδοθεί δωρεάν μέσω live streaming η συναυλία μνήμης για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο προτείνουν οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν.

Με σχετική δήλωση στα social media, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου σημειώνει ότι η πρόταση αυτή γίνεται, «έτσι ώστε όλη η Ελλάδα να έχει τη δυνατότητα να τη δει, τιμώντας τα θύματα στα Τέμπη και προσδοκώντας την απόδοση δικαιοσύνης».

«Σ’ αυτά τα πλαίσια, εκτός από τις αναμενόμενες ατομικές προβολές, κάποιες δημοτικές αρχές με ευαισθησία θα μπορούσαν να διοργανώσουν ανοιχτές προβολές σε πλατείες. Ας το απαιτήσουν οι πολίτες, στο κάτω-κάτω, κι ας δώσουμε τη δυνατότητα στη μουσική να κάνει αυτό που «ξέρει» καλά: Να ενώνει κι όχι να χωρίζει, να στηρίζει κι όχι να υποσκάπτει», επισημαίνει μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και μερικές ημέρες έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για την εν λόγω συναυλία. Στην πλατφόρμα από την οποία γινόταν η διάθεση των εισιτηρίων, υπάρχει πλέον η ένδειξη sold out.


Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.