Αυχενικό σύνδρομο: Μια απλή άσκηση που θα σας σώσει! (βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 20, 2014

Αυχενικό σύνδρομο: Μια απλή άσκηση που θα σας σώσει! (βίντεο)

Το λεγόμενο «σύνδρομο του υπαλλήλου γραφείου» εκδηλώνεται με βασικό σύμπτωμα τον πόνο στον αυχένα.
Όσο κι αν προσπαθούμε να διατηρήσουμε σωστή στάση σώματος την ώρα που εργαζόμαστε, είναι αναπόφευκτο κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα να καμπουριάσουμε και να καταπονήσουμε τον αυχένα και τη μέση μας.
Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε μια απλή άσκηση που θα σας βοηθήσει να τονώσετε τους μύες του αυχένα, ώστε να απαλλαγείτε από τη συσσωρευμένη ένταση στην πάσχουσα περιοχή.


Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλή άσκηση. Τη δοκίμασα και πραγματικά λειτούργησε! αλλά πιστεύω ότι εκτός από τη γυμναστική σημαντικό ρόλο παίζει και ο ύπνος. Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ βασικό το μαξιλάρι. Εγώ χρησιμοποιώ αυτό το μαξιλάρι https://elitestrom.gr/proionta/maxilaria/dream-firm-700gr/ που το αγόρασα πολύ οικονομικά και έχω να πω ότι κάνει θαύματα. Δε χρειάζεται να δώσετε ένα κάρο λεφτά. Υπάρχουν και οικονομικές λύσεις που βοηθούν σημαντικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες