Aυτό είναι το βίντεο του τρόμου από το Airbus της Germanwings - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 01, 2015

Aυτό είναι το βίντεο του τρόμου από το Airbus της Germanwings


Αυτό είναι το βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο με τις τελευταίες τραγικές στιγμές των επιβατών του μοιραίου Airbus της Germanwings. To συγκεκριμένο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο χωρίς να επιβεβαιώνεται. Δείχνει πάντως το Airbus να πλησιάζει στις Αλπεις και να έχει χάσει ύψος. Οι επιβάτες ακούγονται να ουρλιάζουν.  

Χθες το Paris Match και η Βίld ανέφεραν ότι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν βίντεο μερικά δευτερόλεπτα πριν από τη συντριβή του Airbus της Germanwings. To βιντεο φέρεται να τραβήχτηκε από κινητό τηλέφωνο, το οποίο εντοπίστηκε στα συντρίμμια. Η σκηνή είναι δραματική, συγκλονιστική: Οι επιβάτες ουρλιάζουν καταλαβαίνοντας τι ακολουθεί και ακούγεται «Θεέ μου» σε πολλές γλώσσες.

Επίσης ακούγονται μεταλλικοί θόρυβοι, προφανώς από την προσπάθεια του πιλότου να παραβιάσει την κλειδωμένη πόρτα. Στη συνέχεια, οι κραυγές δυναμώνουν και ακολουθεί σιγή.Μέχρι στιγμής τίποτα δεν επιβεβαιώνεται επίσημα.


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες