Συνεχίζει να... σηκώνει τις μπάρες των διοδίων η Κωνσταντοπούλου - Το νέο βίντεο που ανέβασε στο Facebook - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Οκτωβρίου 08, 2017

Συνεχίζει να... σηκώνει τις μπάρες των διοδίων η Κωνσταντοπούλου - Το νέο βίντεο που ανέβασε στο Facebook

Ένα νέο βίντεο, στο οποίο αρνείται να πληρώσει τα διόδια, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«5/10/17, Αθήνα - Καλαμάτα, χωρίς πληρωμή διοδίων. Για την στήριξη της ανυπακοής του Στράτου Δασκαρόλη, που είναι κρατούμενος επειδή αρνήθηκε να πληρώσει τα διόδια. 240 χιλιόμετρα. 7 σταθμοί διοδίων. 7 αρνήσεις πληρωμής. Και μία κλήση-"δώρο", που μας καθυστέρησε 18 λεπτά, πριν τη συγκέντρωση στήριξης του Στράτου στην Καλαμάτα. Υπερασπίζομαι την ανυπακοή με ανυπακοή. Χωρίς μεταβολή. Χωρίς φίλτρα», έγραψε χαρακτηριστικά η πρώην Πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.
Δείτε το βίντεο:


enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες