Κόρινθος: Απαγόρευση εισόδου στην Ουκρανία για τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλ.Πνευματικό - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 03, 2017

Κόρινθος: Απαγόρευση εισόδου στην Ουκρανία για τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλ.Πνευματικό

Απίστευτη ταλαιπωρία υπέστη ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Αλέξανδρος Πνευματικός στο ταξίδι του για την Ουκρανία...

Ο Δήμαρχος Κορινθίων συμμετείχε στην αποστολή της Ένωσης Δημάρχων της Πελοποννήσου προς την Οδυσσό. Με το που έφτασε η Ελληνική αποστολή στο αεροδρόμιο της Οδυσσού δεν επετράπη στο Δήμαρχο Κορινθίων να μπει στη χώρα.

Ο λόγος ήταν η επίσκεψη του Δημάρχου στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας πριν από κάποια χρόνια. Με αυτή την αιτία είχε εκδοθεί απαγορευτικό εισόδου απο το 2015 του Κου Πνευματικού στην Ουκρανία.

Εθεωρήθη παράπτωμα και αδίκημα να επισκεφθεί ο δήμαρχος Κορινθίων μιά πόλη που είχαν ιδρύσει πριν από εκατοντάδες χρόνια Κορίνθιοι.

Αφού λοιπόν έγινε ο απαραίτητος έλεγχος των εγγράφων του ο κ.Πνευματικός αναγκάστηκε να επιστρέψει και πάλι στη χώρα μας μέσω Κωνσταντινούπολης.
Οι υπόλοιποι δήμαρχοι που συμμετείχαν μαζί με τον Αλέκο τον Πνευματικό τους επετράπη η είσοδος στην Ουκρανία.

ΠΗΓΗ-protinews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες