ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 03, 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


Συνάδελφοι εργαζόμενοι, άνεργοι , αυτοαπασχολούμενοι,


Ήδη από τον Μάη χιλιάδες εργαζόμενοι στο εμπόριο έχουμε υποχρεωθεί να δουλεύουμε κάθε μέρα και τις Κυριακές, βάση του νόμου που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τις 32 Κυριακές και δεν θα σταματήσουν εκεί. Την Κυριακή 5 Νοέμβρη ξανακαλούμαστε να δουλέψουμε, ενώ μπροστά μας έχουμε τις Κυριακές των εορτών 17/12, 24/12 & 31/12 και σ’ αυτές προστίθενται και τα ολονύχτια των Black Friday & Λευκής Νύχτας που ήδη έχουν ξεκινήσει σε πολλούς δήμους.


Πρέπει να πούμε ΦΤΑΝΕΙ! ΑΡΚΕΤΑ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!


Το δικαίωμά μας στην ξεκούραση, στον χρόνο για τις οικογένειές μας και τις κοινωνικές μας υποχρεώσεις, το δικαίωμά μας στην ψυχαγωγία και στη ζωή με ποιότητα πρέπει να το υπερασπιστούμε. Είναι δική μας υπόθεση, υπόθεση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, υπόθεση συλλογικής, μαζικής, οργανωμένης πάλης.


Είναι καθήκον όλων των εργαζομένων σε κάθε κλάδο αλλά και των φτωχών εμπόρων να συσπειρωθούμε στα σωματεία και στους συλλόγους μας για να υπερασπιστούμε την Κυριακάτικη Αργία και να αγωνιστούμε για την νομοθετική κατοχύρωσή της. Να αγωνιστούμε από κοινού για σταθερή δουλειά με δικαιώματα.


Η μάχη για την υπεράσπιση της Κυριακάτικης Αργίας δεν έχει χαθεί!


ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΗ!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ!
ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ!


ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες