Συμβαίνει Τώρα: Έκτακτο Διάγγελμα Τσίπρα. Θα παίξει το τελευταίο του χαρτί – Τι θα πει - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 22, 2018

Συμβαίνει Τώρα: Έκτακτο Διάγγελμα Τσίπρα. Θα παίξει το τελευταίο του χαρτί – Τι θα πει

Διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό για την ιστορική συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup αναμένεται να κάνει μέσα στην ημέρα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Στο διάγγελμα ο Α.Τσίπρας θα εστιάσει τη συζήτηση στην οικονομία και την επόμενη ημέρα σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού την ώρα που η ΝΔ επιμένει να κρατά ψηλά το ζήτημα της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ και ο λαός βράζει κυριολεκτικά σε όλη την Ελλάδα.
Η συμφωνία του χθεσινού Eurogroup, δίνει την ευκαιρία στον πρωθυπουργό να εστιάσει στην επιμήκυνση του χρέους αποφεύγοντας να μιλήσει ωστόσο για τα σκληρά μέτρα με τα οποία δεσμεύεται η χώρα και οι Έλληνες πολίτες για τα επόμενα χρόνια.
Άλλωστε, αποτελεί ανάγκη για το Μέγαρο Μαξίμου να αλλάξει άρδην η πολιτική ατζέντα, προς τα οικονομικά θέματα και την επόμενη ημέρα της χώρας καθώς η συμφωνία των Πρεσπών ζημιώνει την κυβέρνηση.
Η παρέμβαση στο χρέος, η «έξοδος» από τα Μνημόνια με τη λήξη του προγράμματος (20/8) και οι εξαγγελίες στη ΔΕΘ διαμορφώνουν το εκλογικό αφήγημα που θα αρχίσει να ξεδιπλώνει σιγά σιγά ο Αλέξης Τσίπρας ρίχνοντας κάτω από το χαλί τη Συμφωνία που υπέγραψε για το Μακεδονικό.
Από τα όσα πει αργότερα και στην Θεσσαλονίκη θα οριστικοποιηθεί και ο χρόνος των εκλογών.
Πολάκης και Π.Καμμένος έδειξαν την γραμμή που θα ακολουθήσει η Κυβέρνηση
Με ανάρτησή του λίγο μετά την συμφωνία στο Eurogroup, ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κάνει λόγο για τέλος της εποχής των μνημονίων και πανηγυρίζει…
Στην ανάρτησή του, ο υπουργός Άμυνας και αρχηγός των ΑΝΕΛ μιλά για την μεταμνημονιακή εποχή, ενώ δεν παραλείπει να επιτεθεί στον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Χαρακτηριστικά ο συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα αναφέρει:
«Μία νέα ημέρα ξημερώνει για όλο τον Ελληνικό Λαό, η εποχή των μνημονίων τέλειωσε. Τώρα θα καταλάβουν όλοι γιατί “έπρεπε παση θυσία” να ρίξουμε την κυβέρνηση για τον Μητσοτάκη της διπλής ονομασίας γιατί πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης. Αυτή η κυβέρνηση απελευθέρωσε τους Έλληνες«.
Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Πάνος Καμμένος
Με ξύδι πανηγύρισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης για την απόφαση του Eurogroup.
Ο Παύλος Πολάκης, σε μια πρώτη ανάρτησή του στο Facebook προσπαθεί να δικαιολογήσει την «σκληρή επιλογή του Ιουλίου 2015» όταν, δηλαδή, η κυβέρνηση υπέγραψε το 3ο Μνημόνιο κάνοντας λόγο για «ιστορική βραδιά» και «δικαίωση» από την έξοδο της χώρας «από το πηγάδι των μνημονίων και της επιτροπείας».


ΠΗΓΗ: pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες