Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ … Επί Κυβερνήσεως ΤΣΙΠΡΑ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 22, 2018

Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ … Επί Κυβερνήσεως ΤΣΙΠΡΑ


Η Ελλάδα ευρίσκεται υπό κατοχή Τούρκων-Αλβανών –Σκοπιανών στρατιωτών του εχθρικού ΝΑΤΟ, και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Υπερ-Κυβέρνησης.

Όλα αυτά ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.

Εξέλιπε πάσα ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Όλη η Ε.Ε. είναι υπό κατοχή της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Υπερ-Κυβέρνησης.

Βλέπε γεγονότα οικονομικής εκμετάλλευσης της Ελλάδος, από τους Σιωνιστές δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ

Βλέπε γεγονότα των Ελλήνων Πατριωτών διαδηλωτών στις Πρέσπες-Πισοδέρι, κατά την υπογραφή της συμφωνίας παράδοσης της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Βλέπε φιλο-Σκοπιανό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ της Φλώρινας, που χορεύει άδοντας Σκοπιανά τραγούδια υμνώντας την Αιγιακή Μακεδονία.

Βλέπε συνημμένες ομολογίες του κ. Χατζησάββα.

Η Ελλάδα διατρέχει τον έσχατο κίνδυνο διαμελισμού, και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!

Είναι καπελωμένοι από το εχθρικό Σιωνιστικό ΝΑΤΟ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!

Άρθρον 120 του Συντάγματος.


ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

https://katohika.gr/wp-content/uploads/2018/06/%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BF%CF%85%CE%BD-724x1024.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες