Τραυματισμός μαθήτριας σε τροχαίο στην Αργολίδα - Πήγαινε σχολείο με μηχανάκι γιατί δεν υπάρχουν λεωφορεία!!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018

Τραυματισμός μαθήτριας σε τροχαίο στην Αργολίδα - Πήγαινε σχολείο με μηχανάκι γιατί δεν υπάρχουν λεωφορεία!!!


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το πρωί της Πέμπτης στο Ναύπλιο και το πρώτο με μαθητές συνέπεια της πολύ σοβαρής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με την μεταφορά των μαθητών  από και προς τα σχολεία.

Ήταν θέμα χρόνου να σημειωθεί τροχαίο καθώς οι μαθητές χρησιμοποιούν οποτεδήποτε μέσο για να μπορέσουν να πάνε άλλα και να φύγουν από τα σχολεία τους.

"Χθες είχαμε τον τραυματισμό μιας μαθήτριας σε τροχαίο… ερχόταν με τον αδερφό της με μηχανάκι επειδή δεν μπορούσαν να έρθουν με τα λεωφορεία" μας ενημέρωσε καθηγητής Λυκείου του Ναυπλίου.

Όπως μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί οι μαθητές βρίσκονται στο δρόμο είτε με μηχανάκια είτε στριμωγμένοι σε κάποιο αυτοκίνητο ή με τα πόδια και οι κίνδυνοι για τα παιδιά είναι τεράστιος κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για αυτή την κατάσταση!!!  

Φώτο αρχείου

argolikeseidhseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες