Άργος: «Έτοιμος και ο νέος Δημοτικός Ξενώνας Αχλαδοκάμπου-Προάγουμε τον τουρισμό από άκρη σε άκρη του Δήμου» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 13, 2018

Άργος: «Έτοιμος και ο νέος Δημοτικός Ξενώνας Αχλαδοκάμπου-Προάγουμε τον τουρισμό από άκρη σε άκρη του Δήμου»


Ο Δήμος Άργους - Μυκηνών ακολουθώντας τον σχεδιασμό του Δημάρχου κ. Δημήτρη Καμπόσου για επένδυση στον τουρισμό όλο το χρόνο και σε ολόκληρο τον Δήμο Άργους Μυκηνών, διαμέσου της Αργώ - Τουριστικής Αναπτυξιακής Δημοτικής Α.Ε,  πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες προμήθειες και εργασίες  για την ολοκλήρωση του Ξενώνα Αχλαδοκάμπου.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα  6 υπέροχα δίκλινα δωμάτια με μια ζέστη αίθουσα πρωινού θα υποδεχθούν τους πρώτους επισκέπτες στο φιλόξενο περιβάλλον του. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται ένας νέος πόλος έλξης στα ορεινά του Δήμου μας ιδανικός για όλες τις εποχές του χρόνου.
xenonas axladokam esoteriko
xenonas axladokampos esoterika
xenonas axladokampos domatia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες