Νέα επισοδεια κατά διαιτητών στην Κορίνθια - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιανουαρίου 27, 2019

Νέα επισοδεια κατά διαιτητών στην Κορίνθια


Δεν πρόλαβαν καλά –  καλά  να κοπάσουν τα  επεισόδια σε  βάρος διαιτητών που σημειώθηκαν πριν περίπου 15  ημέρες στην Αρχαία Κόρινθο, σε αγώνα της Γ΄ κατηγορίας , που οδήγησε στην αναβολή των τοπικών πρωταθλημάτων το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, είχαμε και νέα επεισόδια.

Συγκεκριμένα:

Τα  νέα επεισόδια σημειώθηκαν  στο γήπεδο Λεχαίου σε βάρος των διαιτητών  Βλαντή , Βασιλείου και Μπάρτζη, κατά τον αγώνα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας ανάμεσα στον  Ηρακλή Λεχαίου και τον Πανευρωστινιακό στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής. 

Ο αγώνας ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη με τους Ευρωστίνιους να προηγούνται με 2 – 0, με την επίτευξη του δεύτερου τέρματος από τους φιλοξενούμενους οι γηπεδούχοι επιτέθηκαν  στους διαιτητές με αποτέλεσμα  την διακοπή του αγώνα…

Στον άλλο αγώνα που έγινε στο Σοφικό στο ντέρμπι της ουράς ο Πανσολυγειακός με τον ΑΟ Μαψού μοίρασαν βαθμούς και εντυπώσεις με το ισόπαλο 1 – 1.
15η Αγωνιστική
Σάββατο  26/1/19, 15:00
ΠανσολυγειακόςΑΟ Μαψού 1 – 1
ΑΟ Λεχαίου
Πανευρωστινιακός Διεκόπη λόγω επεισοδίων
korinthiakoi-orizontes.blogspot.com
Prwtinewskorinthias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες