Αντίστροφη μέτρηση για τη Eurovision 2019 - Η κλήρωση των ημιτελικών - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιανουαρίου 27, 2019

Αντίστροφη μέτρηση για τη Eurovision 2019 - Η κλήρωση των ημιτελικών


Σε live streaming η ΕΡΤ θα μεταδώσει τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 στις 18:00, την κλήρωση των Ημιτελικών του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού EUROVISION 2019 που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Τέχνης του Τελ Αβίβ.

Στην κλήρωση, με την οποία ανοίγει η αυλαία της φετινής διοργάνωσης, παρόντες θα είναι ο δήμαρχος της πόλης Ron Huldai, ο αντιδήμαρχος της Λισαβώνας Duare Cordeiro, ο Jon Ola Sand, ανώτατο στέλεχος της Eurovision και ο γενικός διευθυντής της Δημόσιας Ισραηλινής Ραδιοτηλεόρασης (KAN) Eldad Koblenz.

Και εφέτος η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μετά την παραδοσιακή τελετή παράδοσης-παραλαβής από την περυσινή διοργανώτρια πόλη τη Λισσαβώνα στη φετινή το Τελ Αβίβ.

Ο Assi Azar και η Loucy Ayoub, δύο από τους τέσσερις συνολικά παρουσιαστές της φετινής διοργάνωσης, θα είναι οι οικοδεσπότες στην τελετή και την κλήρωση, η οποία θα μeταδοθεί από το microsite https://eurovision.ert.gr/live/ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες