Κυπελλούχος Ελλάδας Ο ΠΑΟΚ - Επικράτησε Με 1-0 Της ΑΕΚ - Πρώτο Νταμπλ Στην Ιστορία Του - (Βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 12, 2019

Κυπελλούχος Ελλάδας Ο ΠΑΟΚ - Επικράτησε Με 1-0 Της ΑΕΚ - Πρώτο Νταμπλ Στην Ιστορία Του - (Βίντεο)



Πρωταθλητής, Κυπελλούχος και απόλυτος κυρίαρχος εντός των συνόρων! Μετά το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το βράδυ του Σαββάτου και του Κύπελλο Ελλάδος, νικώντας για τρίτο συνεχόμενο τελικό την ΑΕΚ -αυτή τη φορά με 1-0- και πανηγύρισε το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

Σε έναν τελικό που δεν διεκδικεί... δάφνες ποιότητας, επικράτησε ο πιο αποφασισμένος. Και ο πιο αποτελεσματικός, τη στιγμή που έπρεπε, με τον παίκτη που έπρεπε. Τον Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος «σφράγισε» τον 10ο τίτλο της ιστορίας του ΠΑΟΚ με ένα υπέροχο γκολ, στο φινάλε του α' ημιχρόνου, στο οποίο δεν βρήκε ποτέ «απάντηση» η ΑΕΚ.

Ο Λουτσέσκου στο πρώτο του σχόλιο μετά το ματς είπε: «Είμαι χαρούμενος. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με αρκετή πίεση. Υπήρχε πίεση γιατί διεκδικούσαμε ένα τρόπαιο. Παίζαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα. Μια χρονιά που ήμασταν πρωταθλητές και θέλαμε να το κερδίσουμε ώστε να μείνουμε στην ιστορία του ΠΑΟΚ ως η πρώτη ομάδα που φτάνει στο νταμπλ». 

Ενώ ο Άκπομ είπε με δάκρυα στα μάτια: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν για μένα. Στην αρχή δεν έπαιζα γιατί τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Το να ολοκληρώσω τη σεζόν όμως με ένα γκολ στον τελικό είναι πραγματικά κάτι πανέμορφο». 

Ενώ για το ψαλιδάκι είπε: «Από τη στιγμή που πίστευα ότι ο Πέλκας θα μου περάσει τη μπάλα μπροστά και είδα ότι πήγε πίσω έπρεπε κάτι να σκεφτώ. Είναι κάτι που κάνω στο FIFA. Το γκολ το αφιερώνω στην κοπέλα μου και την οικογένεια μου». 

Από την πλευρά του ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε: «Πιστεύω ότι και οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη. Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε μια από τις λίγες ευκαιρίες που είχε, εμείς καμία. Πιστεύω ότι ήταν ένα ισορροπημένο ματς, κρίμα που δεν τα καταφέραμε για τον κόσμο μας».  

Και για το τι μαθαίνει η ΑΕΚ από τον χαμένο τελικό ενόψει της νέας σεζόν: «Αυτό που πρέπει να πούμε είναι μακάρι την επόμενη χρονιά να βρεθούμε στον τελικό. Αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι πως δεν πρέπει να αφήνουμε στο τελεύταιο λεπτό τον Κάνιας να κάνει παιχνίδι, τον Μπίσεσβαρ να κάνει τη μπαλιά και να τρώμε ένα γκολ. Αυτό που ήθελα να πω είναι πως δεν ήμασταν ούτε καλύτεροι, ούτε χειρότεροι όμως από τον ΠΑΟΚ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες