Ο αξιωματούχος του ΠΟΥ παραδέχεται ότι τα διαβατήρια εμβολίων ήταν μια απάτη για την προώθηση μιας παγκόσμιας ατζέντας εμβολιασμού - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Απριλίου 18, 2024

Ο αξιωματούχος του ΠΟΥ παραδέχεται ότι τα διαβατήρια εμβολίων ήταν μια απάτη για την προώθηση μιας παγκόσμιας ατζέντας εμβολιασμού


Σε μια εκρηκτική νέα κατάθεση, μια κορυφαία αξιωματούχος της δημόσιας υγείας έσπασε την ιεραρχία με τους συναδέλφους της στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).

Η Δρ Hanna Nohynek, επικεφαλής ιατρός στο Φινλανδικό Ινστιτούτο Υγείας και Πρόνοιας και πρόεδρος της Στρατηγικής Ομάδας Εμπειρογνωμόνων για τον Εμβολιασμό του ΠΟΥ, παραδέχθηκε σε μια φινλανδική δικαστική αίθουσα ότι ο ΠΟΥ γνώριζε ότι τα εμβόλια COVID-19 ήταν αναποτελεσματικά ήδη από το καλοκαίρι του 2021. Τότε, ο Nohynek συμβούλευσε τον ΠΟΥ ότι τα διαβατήρια εμβολίων ήταν περιττά. Είπε ότι ο ΠΟΥ χρησιμοποίησε την απειλή των διαβατηρίων εμβολίων για να πιέσει το κοινό να κάνει τις πειραματικές ενέσεις, παρόλο που γνώριζε ότι τα εμβόλια δεν σταματούσαν τη μετάδοση του COVID-19.

Η Dr. Nohynek κατέθεσε ότι τα διαβατήρια εμβολίων δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια απάτη για την προώθηση μιας παγκόσμιας ατζέντας εμβολιασμού που έχει τις ρίζες της στο δόγμα και τον ολοκληρωτισμό. Πρόκειται για μια σοκαριστική τροπή των γεγονότων στον ΠΟΥ. Ο Nohynek χαίρει μεγάλης εκτίμησης στον ΠΟΥ και είναι ένας από τους κορυφαίους συμβούλους εμβολίων της Φινλανδίας, καθώς συμμετέχει στα διοικητικά συμβούλια του Vaccines Together και του International Vaccine Institute.

Ο ΠΟΥ και η ΕΕ προώθησαν ολοκληρωτικά συστήματα ελέγχου που προκάλεσαν μαζικούς τραυματισμούς από εμβόλια και διαχωρισμό
Μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ο ΠΟΥ και το Φινλανδικό Ινστιτούτο Υγείας γνώριζαν ότι το εμβόλιο COVID-19 ήταν εντελώς αναποτελεσματικό στην αναχαίτιση της μετάδοσης του COVID-19. Ωστόσο, τα εν λόγω ιδρύματα αγνόησαν τα στοιχεία. Εκείνη την εποχή, ο ΠΟΥ ισχυριζόταν ότι εργαζόταν για τη “δημιουργία ενός διεθνούς αξιόπιστου πλαισίου” για ασφαλή ταξίδια.

Ο Nohynek επέμεινε κατά των διαβατηρίων εμβολίων, αποκαλώντας τα εμβόλια COVID “ψεύτικα” επειδή δεν σταματούσαν τη μετάδοση. Είπε ότι τα διαβατήρια εμβολίων και τα λεγόμενα εμβόλια έδιναν μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας, δημιουργώντας μια τεχνητή ζήτηση για κλείδωμα, περιορισμούς και διαχωρισμό.


Η εκρηκτική κατάθεση της Dr. Nohynek έγινε σε δικαστήριο του Ελσίνκι. Ένας Φινλανδός πολίτης μήνυσε την κυβέρνηση αφού του αρνήθηκαν την είσοδο σε ένα καφέ, ενώ τον ανάγκασαν να προσκομίσει πιστοποιητικό εμβολίου. Ο Φινλανδός πολίτης Mika Vauhkala δεν έπαιξε στην απάτη των εμβολίων COVID-19 και μήνυσε την κυβέρνηση αφού του απαγορεύτηκε η είσοδος σε καφετέρια.

Ο Vauhkala έγραψε ότι η μήνυσή του είναι “για να υπερασπιστεί τα βασικά δικαιώματα”, αφού του αρνήθηκαν να πάρει πρωινό σε τοπικό καφέ. Ο Vauhkala διαχωριζόταν συστηματικά από την κοινωνία λόγω των παράνομων, διακριτικών και απάνθρωπων κυβερνητικών πολιτικών. Αυτές οι πολιτικές διαχωρισμού χρησιμοποιήθηκαν για να εξαναγκάσουν και να τρομοκρατήσουν τις ιδιωτικές επιχειρήσεις να συμμορφωθούν.

“Το σύνταγμα της Φινλανδίας εγγυάται ότι κανένας πολίτης δεν πρέπει να υφίσταται διακρίσεις με βάση την κατάσταση της υγείας του, μεταξύ άλλων”, αναφέρει ο Vauhkala στην ιστοσελίδα του.

Τον Ιούλιο του 2021, τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έθεσαν γρήγορα σε εφαρμογή ένα παράνομο σύστημα διαβατηρίου εμβολίων με τον τίτλο EU Digital COVID Certificate Regulation. Στα άτομα που δεν συμμετείχαν σε αυτή την απάτη δεν επιτρεπόταν η είσοδος σε σούπερ μάρκετ και τους απαγορευόταν η χρήση των δημόσιων συγκοινωνιών.


Η ιατρική τους περίθαλψη απειλήθηκε. Η συμμετοχή τους στην κοινωνία περιορίστηκε. Στη συνέχεια, η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεργάστηκε με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) για να μετατρέψει το πρόγραμμα πιστοποιητικών σε σύστημα “ψηφιακής ταυτότητας”.

Το σύστημα επεκτάθηκε, ενσωματώνοντας ψηφιακές πληρωμές, ενώ εξακολουθούσε να απαιτεί την απόδειξη της κατάστασης εμβολιασμού. Σήμερα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εργάζεται επί του παρόντος πάνω σε μια “συνθήκη για την πανδημία” που δίνει στους παγκοσμιοποιητές απόλυτη εξουσία πάνω στις ζωές των ανθρώπων, υπονομεύοντας την εθνική κυριαρχία και υποδουλώνοντας τους ανθρώπους στα ψέματα και τους ελέγχους τους.

Η απάτη με τα διαβατήρια εμβολίων εξαφάνισε την ιατρική ηθική, εξομάλυνε τις διακρίσεις, ανάγκασε τους ανθρώπους να γίνουν τραυματίες από εμβόλια, διαχώρισε την κοινωνία και έστησε ένα αστυνομικό κράτος βιοασφάλειας – που στηρίζεται από ξέπλυμα χρήματος και εκβιασμούς.

Τα διαβατήρια εμβολίων συνέβαλαν επίσης στη δημιουργία του Παγκόσμιου Δικτύου Πιστοποίησης Ψηφιακής Υγείας του ΠΟΥ, το οποίο ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2023. Η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χρησιμοποιήθηκε επίσης για την προώθηση του συστήματος ψηφιακής ταυτότητας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Αυτό το σύστημα ολοκληρωτικού ελέγχου περιλαμβάνει διαβατήρια εμβολίων και ψηφιακά συστήματα πληρωμών που μετατρέπουν τους ανθρώπους σε σκλάβους, υποταγμένους στα παράνομα διατάγματα που διαπράττουν οι λεγόμενοι εμπειρογνώμονες. Αυτό το σύστημα τυραννίας πρέπει να διαλυθεί πάση θυσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες